dzięki a co do zderzaków już jest przód szeroki zrobiony, tylko jestem zły bo po wyszlifowaniu, po nałożeniu podkładu nic nie było widać a jak już przyszedł lakier to wyszły nierówności szpachli pocieszam się tylko tym źe to były moje pierwsze prace blacharsko - lakiernicze
Na poczatku to lipnie troche to Polo wygladało ale teraz prace ktora wykonałes wyraznie widac i daje mu juz ten urok :blush2: Oprócz zderzaków auto mi sie juz mega podoba
Jest już szeroki po moim FL chyba lepiej jest niż było została też pomalowana tylko klapa. Dla całego efektu dodałem białe ramki DUBAI do tablic rejestracyjnych
Uprzedzając wasze uwagi zderzak i klapę malowałem sam :bb: więc pewnie to idealnie zrobione nie jest. Teraz polowanie na szeroki na tył
To tak zderzak szeroki tył będzie jak upoluję okazję. Ramki białe zostaną bo takie mi się podobają, jak dla mnie lepsze niż czarne lub chrom...
a co do pytania o kolorystykę: więc tak dach będzie może czarny ale na pewno nie w tym sezonie. Mam pewną wizje ale na obecną chwilę tylko w głowie :agree: Pora trochę kasy wpakować w porządny wakacyjny urlop!!!