6n by pologreen

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

Post autor: pologreentmk »

Zeby nie bylo ze sie nic nie dzieje to ostatnio udalo mi sie ogarnas smoked front i zdecydowanie jest lepiej niz na engel jak bylo wczesniej , naszczescie znalazly kupca :) i juz nie zasmiecaja garazu ! Zostalo jeszcze pomalowac w smoked przednie halogeny hella .

Kilka fotek :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Woltomierz pod CA zostal zdemontowany ze wzgledu ze powrucilo grzanie dupska :) (a woltomierz pewnie znajdzie sie w daszku w miejsce lusterka )

Obrazek

Zostal tez usuniety znaczek z tylnej klapy ktora po zaspawaniu znaczka wymagala malowania , przy okazji tych modow wneka zderzaka tylnego zostala pomalowana w czarny mat no i wyglada to znacznie lepiej . Wpadly tez ostatnio lampki tabl. rej. ktorych jak widac bylo brak no i montaz wkrotce :)

A tak to z dupy strony wyglada :P

Obrazek

No i jak narazie to tyle :) nie dlugo kolejne mody zmiana lamp tylnych i takie tam jeszcze :P
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Przód wygląda ok teraz,ale tył to tragedia. :butcher: Agro tuning widzę że na czasie teraz :rotfl:
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

lampy na tyle out
zderzak na tyle out
będzie :grin:
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

Tyl do ogarniecia jeszcze nie wszystko na raz !
p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

No i mamy kolo na wiosne :) wybor padl na stinnes 15" et35 7j , fela co prawda do ogarniecia ale takich szukalem bo jest pewien pomysl jak to zrobic i z efektem .

Obrazek

Do was mam pytanko czym najlepiej polerowac felge paste polerska jakas G3 na rysy mam , tempo polerska tez filc na trzpieniu no i jakies elektronarzedzie zeby nie meczyc sie recznie tez sie znajdzie , co by mi bylo jeszcze potrzebne macie jakas sprawdzona recepte :?
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

ewentualnie pasta Autosol do aluminium, tylko tubka niezbyt duża to koszt +/- 20zł

stożek filcowy bo ręcznie to place wymiękną szybko
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wszystko zależy jak ranty są sfatygowane,jak są duże wżery to papierem od 800 do 2500,najlepiej wszystko mechanicznie i potem pasta i filc :)
p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

Ranty jak mowil sprzedawca i jak widac na foto sa spolerowane jedyne co to odnowic to i prysnac klarem zeby sie nie utlenialo wiec moze wystarczy sam filc i pasta no chyba ze ranty maja jakies glebsze rysy, rotor i tak bedzie w innym kolorze :)
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: dan_199 »

ale jak pryśniesz ranty klarem to prawdopodobnie stracisz ok 40 % połysku a poza tym nie zawsze klar sie trzyma na polerce i później odchodzi płatami. A jeśli chodzi o felgi to bardzo mi sie podobają :oki:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Na co Ci klar? Ma być czysta polerka w której można się przeglądać! :crazy:
Awatar użytkownika
oren69
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: oren69 »

Kolega pologreentmk już wiele patentów stosował na swojej 6N i niezbyt to wyglada... Ale każdy ma swój gust, niech stosuje co chce :) Czekamy na efekt oby wyszlo miodzio :grin: :piwo:
p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

[quote=""oren69""]Kolega pologreentmk już wiele patentów stosował na swojej 6N i niezbyt to wyglada... Ale każdy ma swój gust, niech stosuje co chce :) Czekamy na efekt oby wyszlo miodzio :grin: :piwo:[/quote]

Nie kazdemu musi sie podobac i nie robie czegos dla oka innych tylko pod siebie i to mi sie ma podobac ja mam sie tym jarac bo ja tym jezdzic bede a nie kto inny . Kazdy robi auto pod siebie a nie pod okiem innych .I ile ludzi tyle opini zle czy dobre to sie nie liczy liczy sie wklad pracy i banan po robocie i wiele innych rzeczy :amen:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Skręcane czy to tylko imitacja,dekle do nich masz ?
Obrazek
p
pologreentmk
Początkujący
Początkujący

[quote=""Kuba""]Skręcane czy to tylko imitacja,dekle do nich masz ?[/quote]

Dekle sa wszystkie , a felgi nie sa skrecane ale mysle ze po odpowiedniej korekcie beda robily robote .
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Poleruj.. i zobaczymy czy da się z nich ciekawy efekt wyciągnąć .
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”