Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

No ja dziś też podjade na myjnie bo ciepło w miare a poli wygląda tragicznie :banghead: potem wrzuce jakieś konkretne foteczki w moim topicu :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

U mnie +5 na osi, śnieg topi się aż miło, tylko psie kupy wychodzą na powierzchnię :crazy: Kutrna ale miałem porypany sen o jakiejś inwazji nuklearnej itd :doh: jak człowiekowi nic się nie śni i ma spokój sobie kima, ale jak już coś się wydarzy to od razu jakieś hardkory.
Marcinek
Jakiejś pannie dałeś kosza czy komuś pannę odbiłeś, że Ci tak auto urządzili ?? :shock: :shock: :shock: Bogu dzięki, że mam garaż i żaden idiota pod blokiem do auta dostępu nie ma, bo jakbym dopadł za takie coś to bym chyba kark ukręcił :butcher:
EDIT:
Jezuuu co z tą młodzieżą :doh: jak to Marcin mówi: "zaczynam się bać o ludzkość" filmik nie do odpalania z pociechami:
http://www.youtube.com/watch?v=d-BH8hQR ... _embedded#!
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="MiSiEk-GDA"]Jezuuu co z tą młodzieżą jak to Marcin mówi: "zaczynam się bać o ludzkość" filmik nie do odpalania z pociechami:http://www.youtube.com/watch?v=d-BH8hQR ... _embedded#![/quote]

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Kurna, czy naprawde 5-7 lat roznicy miedzy mna, Karolem i czajskim, a tym bydlem to tak duzo? :shock: ja juz sie nie zaczynam bac o przyszlosc ludzkosci... ja jestem przerazony... Wystrzelalbym wszystkich.
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="shao"]

Kurna, czy naprawde 5-7 lat roznicy miedzy mna, Karolem i czajskim, a tym bydlem to tak duzo? :shock: ja juz sie nie zaczynam bac o przyszlosc ludzkosci... ja jestem przerazony... Wystrzelalbym wszystkich.[/quote]

ona ma 18 lat to jesteś trochę więcej od niej starszy, ja jestem starszy od niej o 6 lat teraz od września o 7, a Ty jeszcze ode mnie starszy jesteś :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Czytam komentarze z wiocha.pl , bo tam to znalazłem, to piszą że klientka ode mnie z miasta jest :doh: Chyba dlatego przestałem już od ładnych kilku lat łazić na imprezy ;) bo jak takie akcje się dzieją to na serio wolę sobie posiedzieć z browarem w domu i poczytać forum ;)
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote="MiSiEk-GDA"] Chyba dlatego przestałem już od ładnych kilku lat łazić na imprezy ;) bo jak takie akcje się dzieją to na serio wolę sobie posiedzieć z browarem w domu i poczytać forum ;)[/quote]

Dobry ruch praktykuję to samo :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Skoro już o imprezach, to kolejny rodzynek, który właśnie wpadł mi w łapy :grin: :
http://www.youtube.com/watch?v=n6TGL2Vy ... r_embedded
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

polecam dokument "Czekając na sobotę" jeszcze nie tak dawno na YT był, a propos spędzania wolnego czasu na dyskotekach
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="Bielo"]polecam dokument "Czekając na sobotę" jeszcze nie tak dawno na YT był, a propos spędzania wolnego czasu na dyskotekach[/quote]

Oglądałem to..... :blush2:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="krzychu20"]
Oglądałem to..... :blush2:[/quote]

heh, Arena Strubiny pod Nowym Dworem Mazowieckim, Blue Staroźreby pod Płockiem, dyskoteka Nokaut :crazy:
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="Bielo"][quote="shao"]

Kurna, czy naprawde 5-7 lat roznicy miedzy mna, Karolem i czajskim, a tym bydlem to tak duzo? :shock: ja juz sie nie zaczynam bac o przyszlosc ludzkosci... ja jestem przerazony... Wystrzelalbym wszystkich.[/quote]

ona ma 18 lat to jesteś trochę więcej od niej starszy, ja jestem starszy od niej o 6 lat teraz od września o 7, a Ty jeszcze ode mnie starszy jesteś :grin:[/quote]

Mowie ogolnie, wiadomo ze im mlodsza tym gorzej... :doh: niedlugo 10 latki beda sie puszczac... o ile juz tego nie robia :doh:

Krzychu to dumle jest.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="shao"]Krzychu to dumle jest.[/quote]
:rotfl: ja myślałem, że on jednak woli na snowboardzie powariować :jester:
:grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]polecam dokument "Czekając na sobotę" jeszcze nie tak dawno na YT był, a propos spędzania wolnego czasu na dyskotekach[/quote]
oglądałem :D mam nawet na kompie, najlepiej jak koleś gadał dlaczego lubi wiochę: bo nawali się po imprezie zaśnie w rowie i nikt go na izbę nie powinie :rotfl: czy też tamta młoda mama co dorabiała na walkach w kisielu i tańcach na waleta, dokument masakra, ale kawał prawdy pokazuje niestety
[quote="shao"]Mowie ogolnie, wiadomo ze im mlodsza tym gorzej... niedlugo 10 latki beda sie puszczac... o ile juz tego nie robia [/quote]
mówię ja czasem zaczynam kumać moich świętej pamięci dziadków i rodziców teraz jak na to patrzą i mówią, że coraz większy gnój i syf na ziemi jest. Po prostu pokolenie internetu, konsumpcji i pogoni za kasą, gdzie żadnych wartości już nie ma a wyznacznikiem kim jesteś jest to jak się ubierasz ile masz kasy i ile razy już się bzykałeś :doh: :amen:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="MiSiEk-GDA"]
Marcinek
Jakiejś pannie dałeś kosza czy komuś pannę odbiłeś, że Ci tak auto urządzili ?? :shock: :shock: :shock: Bogu dzięki, że mam garaż i żaden idiota pod blokiem do auta dostępu nie ma, bo jakbym dopadł za takie coś to bym chyba kark ukręcił :butcher:
[/quote]

Nie przypominam sobie o takiej... Pojechałem umyć auto z tego szitu i jednak lakier przegrał ze skorupką ... Auto do malowania...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”