nieee to nie kral byl osypany po polerce to calkiem inaczej wyglada:) bedzie czas i pogoda to zrobie jak wyglada lakier. jeszcze czeka go jedna polerka bo za dobrze nie wyszla...
Zrobie na dniach bo u nas nie ma za dobrej pogody... :banghead: i auto cale jest uwalone...
do perfekcji trochę jeszcze brakuje ale pomału do celu. Parch jeszcze raz wylonduje u lakiernika na pomalowanie dachu bo zrezygnowałem ze stickera. No i do ogarnięcia zostanie jeszcze wydech bo jeden wieszak się urwał i teraz lata jak mu sie podoba xD
zeby nie bylo ze sie obijam xD wczoraj kupilem na allegro material obiciowy w sobote zaczynam robic mala zabudowe a dokladnie co do zobaczycie za kilka dni xD
Dziś mialem mega motywacje a wiec zrobiłem przedni zderzak nie wisi xD dzięki Franklin zrobiłem tez lampkę od podswietlenia tablicy bo raz świeciła raz nie. Zrobiłem tez porządek z kablami które wisiały pod autem zostało mi jeszcze zrobić tylną listwę na gładko, przyspawać zaczep do wydechu bo lata ja walnięty, założyć sierpy to wszystko plan na jutro ale czy się uda nie wiem :cool2: aaa zapomniał bym muszę zakupić jeszcze postoje bo dziś się nimi bawiłem i je spaliłem :banghead: :banghead:
A tu kilka Sweeeet fotek :lol: :lol:
[quote="Marecki1402"][quote="sztahu"]ta bra nie nie nie :vinsent:[/quote]
Co ty gadasz dobra jest mi sie podoba:)[/quote]
No pewnie że tak ale jednak czarna by była lepsza Panie :blush2: i lepiej nie przesadzaj z wożeniem tej bry i nie zapominaj o ściaganiu bo się gówienko zrobi z lakierem.
Dzisiaj zmobilizowałem się pełna parą i zrobiłem następujące rzeczy
-Zakupiłem postoje
-Wymieniłem olej mobil 10w40+ filtry (Stary olej lepiej nie pisać)
-Listwa na gładko
-Założyłem pomarańczowe żarówki go kierunków z tylu (świeciły nijakim pomarańczowym)
-Przykleiłem sierpy (muszę kupić dolne listwy jak ktoś ma niech pisze na prv :beg:)
No to chyba tyle wydechu nie zrobiłem bo nie było czasu żeby skoczyć przyspawać wieszak ;/