Polo 6N by qK. Full Classic OEM+

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

Czemu z oponą gorzej?, mnie sie wlasnie podoba z tego wzgledu ze kolo wyszlo straaasznie kwadratowe, nie taki balon jak zawsze spotykałem.
Ładnie to wygląda.
Hak bedzie wywalony, zawias juz jest, tylko trza zamontować :)
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

ja bym nawinoł wezsza oponke. raz ze naciag (nie bedzie ew obcierac) dwa ze wezsza oponka mniejsze spalanie :D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

kolor masz podobny do naszego :)
zobacz jak wyglądają HMB z takim kolorem :)
i znaczek z tyłu czarny mat
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

ko zack mnie sie podoba naciag ale jesli jest koło z rantem a jak jest normalne jak u mnie to moim zdaniem srednio to wyglada. A tu wyszlo nisko, kwadratowo i bardzo fajnie to wyglada.

wrotek_poz Twoja fure juz widzialem, kolor jaki mamy mega mi sie podoba, a mysle ze mamy ten sam.
Lampki bardzo fajnie wygladaja, do tego ciemnego. Znaczek sam nie wiem czy mi sie bardziej podoba czarny mat czy taki jak jest.
Taki czarny mat jak widze to w moich oczach postarza auto i chyba dlatego nie jestem przekonany. Ori jakos sie wyroznia i dlatego chyba bardziej mi lezy
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Żałuj że nie masz takich Hellowskich lampek,a leży jeszcze parę nowych kompletów i się marnuje :grin:
Awatar użytkownika
fisitko
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: fisitko »

lampy jeszcze ujdą wedle gustu, ale znaczek (jak zwykle) w czarny mat to już przesada.
niech się dalej wyróżnia ori błyskiem - popieram :grin:
Moja była buteleczka] http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=27647

Pasja to brak limitów!
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Lampy mnie sie szczerze mowiac bardzo podobaja te co mam,malo gdzie takie widze, byc moze ze wzgledu na to ze są wieśniackie jak większośc na forum twierdzi ale efekt z tym kolorem jest super, kiedys moze nawet nagram film.
Bo dzis widzialem jak moj brat jechal i wygladalo jak dla mnie super.
A jesli chodzi o znaczek to tak jak mowilem wczesniej no i tak jak twierdzo fisitko
Chrom bardzo fajnie sie wyróżnia razem z tym błyszczącym lakierem i moim zdaniem jest ładnie.
Z czarnym matem juz nie ma zadnego efektu.
Polo 6N by qK.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

No i dzis nadszedl wielki dzien. Od rana przez kilka godzin walczyliśmy przy mojej Poli :)
Nareszcie przyszła gleba -40/-40 Według mnie jak na pierwszą wygląda mega, bardzo mi sie podoba (zdjęcia poniżej)
Odręcenie haka (wystaje tylko malutki uchwyt bo nie odkrecilem go calego bo zawsze moze sie przydac)
Naprawa ogrzewania tylnej szyby
Wymiana lewej końcówki drążka
Podciągnięcie ręcznego

Ja ogolnie jestem zadowolony bo zawsze mowilem ze gleba musi byc, ale dopiero co ją założyłem a kazdy juz mnie dołuje ;/
Wszyscy mowia ze tylko niepotrzebnie kase wydałem. Ze wszystko zacznie mi latac w srodku od tego.
A najgorsze to ze podobno karoseria pęka ;/
Straszą tylko tym swoim gadaniem. Sam juz nie wiem czy dobrze zrobiłem ;/
Polo 6N by qK.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

No i dzis nadszedl wielki dzien. Od rana przez kilka godzin walczyliśmy przy mojej Poli :)
Nareszcie przyszła gleba -40/-40 Według mnie jak na pierwszą wygląda mega, bardzo mi sie podoba (zdjęcia poniżej)
Odręcenie haka (wystaje tylko malutki uchwyt bo nie odkrecilem go calego bo zawsze moze sie przydac)
Naprawa ogrzewania tylnej szyby
Wymiana lewej końcówki drążka
Podciągnięcie ręcznego

Ja ogolnie jestem zadowolony bo zawsze mowilem ze gleba musi byc, ale dopiero co ją założyłem a kazdy juz mnie dołuje ;/
Wszyscy mowia ze tylko niepotrzebnie kase wydałem. Ze wszystko zacznie mi latac w srodku od tego.
A najgorsze to ze podobno karoseria pęka ;/
Każdy tylko mnie straszy i denerwuje tym swoim gadaniem. Sam juz nie wiem czy dobrze zrobiłem ;/

Oto fotki: (słabe ale cos widać)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 lip 2011, 13:05 przez qK., łącznie zmieniany 1 raz.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""qK.""]Wymiana lewej końcówki drążka[/quote]
jest prawda która od dawien dawna ma sie na rzeczy. wymieniaj czasi symertycznie. czyli jak prawa to i lewa. zaoszczedzisz na zbierznosci ;)

[quote=""qK.""]A najgorsze to ze podobno karoseria pęka ;/[/quote]
mi nie pekła. jak i wielu innym.

nie przejmuj sie. to wszystko sa nooby jezeli chodzi o takie działania. ich sie nie słucha i robi swoje. autko zyskało charakter. jest dobrze. z doswiadczeniem bedziesz chcial wiecej zobaczysz.

czy zrobiles dobrze. OCZYWISCIE. 6n jest skonstruowana tak dziwnie ze na serii japa miedzy kołem a nadkolem jest nierównomierna. teraz wyglada lepiej !! jak dla mnie jest pieknie jak na poczatek.

nie przejmuj sie głupim gadaniem ludzi którzy w seryjnym aucie potrafia dokłądke urwac (!!)
jest malina. stawiam za działanie piwo na zlocie najblizszym wspólnym :D:D:D

autko ma potenciał. a i widac ze własisiel ma go nie mniej wiec czuwam nad progresem ! :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

ko zack Mega wielkie dzięki za dobre słowo. Bo dosłownie każdy mówił mi na przekór i zaczynałem naprawde wątpić.

Mnie osobiście sie teraz bardzo podoba, mimo jak dla Ciebie i innych pewnie to mała gleba ale szczerze dla mnie efekt jest konkretny. Gołym okiem widać jak świetnie siedzi a koła chowają się w nadkola!
Teraz moim priorytetem są opony które musze wreszcie kupić i założyć alu do przodu. Wtedy dopiero będzie efekt.

Ja osobiście nie żałuje, bo wygląda duzo duzo lepiej. Tylko mnie wkurzyli tym ze karoseria bedzie mi pękać i przez to lakier i wgl.
Tylko mnie zdenerwowali. Ale i tak robie swoje. Nie wiem jak z tyłem bo stoi całkiem nisko, ale przód to mysle ze jeszcze kiedyć pójdzie niżej. Dam springi -50. a Tył opuszcze na talerzykach. Bo teraz mam je na środku.

P.S Myślę że zjawię się w Dzierżąznej :) Będzie to mój pierwszy spot :) Oczywiście jeśli wypali!
Polo 6N by qK.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Mała aktualizacja galerii:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

nic nie ociera ?
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Nic mi nie ociera, koło chowa się w nadkole.
Na tym zawiasie jeszcze nie jechałem pełnym składem ale wczoraj patrzeliśmy to koło się bardzo ładnie chowa w nadkole i wydaje sie że nic nie bedzie ocierać.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

nie bedzie obcierac jak ma 6,5 cala głęboko sie chowa opon ja mam 8 cala i lekko sie chowie na 165 :oki:
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”