Pablo 1.6

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

B
Bania
Newbie
Newbie

Post autor: Bania »

incognito89
jestem właścicielem tego golfa, od wachacza jest 3,5 cm, z tym że dokładką tak bym się nie kierował bo od dokładki mam 4,5 cm do asfaltu. Ciekawe gdzie ten kolo ma wachacze, chyba pod ziemia :shock:
Obrazek

Poprostu ma podniesiony bardziej tył i przez to przód leży, nazywa się to efekt klina :-P

[quote=""Lobuz""]Golf.. on jest na Air?? bo dupka siedzi pięknie, w sumie cały dobrze grzyie glebe :crazy:[/quote]
i własnie dla takich komentów warto jeździć na takiej glebie

[quote=""Pablo 1.6""]ale miazga nie do jezdzenia [/quote]
opowiadasz głupoty.. dzisiaj pokonywałem najszybciej dystans a wy włóczyliście się jakbyście mieli wachacze 1,5 cm nad ziemia :grin:
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""incognito89""]a co do mk3 to mowie ze ponoc;p bo sam nie sprawdzałem[/quote]
to ja Ci mówie opcji nie ma

[quote=""incognito89""]nie boj nic , mam juz patenta co tu zrobic zeby zeszedł nizei przy jednoczesnym wozeniu kilku osob i nie cieciu mi gumy ;d
[/quote]
opowiadaj nam

[quote=""Pablo 1.6""]ps. dobrze zes sie znow luster nie przytrzepił [/quote]
bo zapomniałem fakt, wieś w trzy kutafony

-- Pon Cze 08, 2009 3:34 pm --

Bania
dobrze mówisz, wyszła moja teoria 1,5 w mkIII albo na airridzie nie wiem jakim zresztą, albo na 13:D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Pablo 1.6
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Pablo 1.6 »

Niedzielny spocisz Jasło 14.06.2009r :grin:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdro dla Lyszyka ze wpadł :piwo:
Istnieja rzeczy o ktore nalezy walczyć do samego konca...[/
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

[quote=""Pablo 1.6""]pozdro dla Lyszyka ze wpadł :piwo:[/quote]

:grin:

poradziłeś coś tym tylnim nadkolą ??
Awatar użytkownika
Pablo 1.6
Raczkujący
Raczkujący

P R O Ś B A O W Y C E N E !!!

Prosze o propozycje cenowe ile moge wziac za moja pole, tak jak stoi??? :niewiem:
Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

a czemu sprzedajesz? i na co zamieniasz?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

od 10tys mozesz wystartowac ;p
b
bartezz
Początkujący
Początkujący

Post autor: bartezz »

no bez przesady .... Mysle ze 8k-9k mozesz spokojnie za nie wziasc :) Chyba ze trafisz na fraj... to Ci da powyzej 10k
Tylko nie doczytalem ktory to rocznik.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

własnie własnie dlaczego sprzedajesz??? autko takie fajne ...
Awatar użytkownika
Pablo 1.6
Raczkujący
Raczkujący

nie no z 10tys to chciałbym spokojnie wziac z tym co jest

tj, fele i sprzet grajacy

a sprzedaje bo po weselichu szukam cos wiekszego :buziak: :grin:
//np. audi A6 lub passek B5//

-- Czw Lip 09, 2009 11:34 pm --

aniula24
a powiedz mi jak sie twoja spisuje, i taki silniczek, bo własnie szukam :)
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Pablo 1.6
A6 TAK TAK ! polecam jak najbardziej :D :D :D

nie mam z Poloweczka zadnych problemow, auto jest naprawde w bardzo dobrym stanie technicznym, nic nie cieknie,nic sie nie poci,wszedzie suchutko ,silniczek elegancko pracuje, nie mam na co narzekac, choc spalanie mnie troszku zadzwia i zaskakuje bo 8l na stowke to jak dla tego autka trochu mym zdaniem za duzo ( tak na marginesie moj ojciec ma Peugeota 407sw i pali mu w granicach 6l ) wiec z tego w Poli zadowolona nie jestem porownujac ja do Peugeota ... :/ ale w porownaniu do Auduni - Pola jest mistrzynia malego spalania ;P heh

Nio a silniczkowi trochu brakuje mocy , ale taki juz jest ,wiesz na co sie decydujesz :) ... i jak ja to zawsze mowie :syndrom braku 6 biegu; mam wrazenie ze Pola moglaby wiecej gdyby miala jeszcze ta 6-steczke, takie odnosze wrazenie, tego biegu mi brak ;)

...ale nie mam na co narzekac, tylko dopiescic i juz :grin:
Awatar użytkownika
Pablo 1.6
Raczkujący
Raczkujący

aniula24
fajnie a teraz mi powiedz o audi bo interesuje mnie jej eksploatacja.. i czy jest duzo drozsza od utrzymania polo, nie mowie tu juz o jakims duzym wkładzie w wyglad... tu akurat podoba mi sie taka surowa tylko fele jakies maxxxx '' :blind:
Awatar użytkownika
szozdi
Początkujący
Początkujący

Post autor: szozdi »

[quote=""aniula24""]mam wrazenie ze Pola moglaby wiecej gdyby miala jeszcze ta 6-steczke, takie odnosze wrazenie, tego biegu mi brak [/quote]
mam to samo
Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

no 10k to raczej za polo nie wieźmiesz chyba że jakiś maniak sie znajdzie.

A co do A6 to twa są w rodzinie, jeden 2.5 TDI w tiptronicu 180km AEK, a drugi to 2.4 v6 170km i ten w benzynie mniej pali :grin: Bo ten TDi to po mieście tak 12-13 a w trasie do 8 zejdzie a Benzynka pali o tą litre mniej, a na dodatek wymiana rozrządu w TDI na starcie to 2k + drogie inne częsci w porównaniu np. do paska B5 a na dodatek wiele A6 na polskim rynku i nie tylko ( w niemczech też)jest już poważnie wyeksploatowanych, bo dla mnie jest to dziwne jak trafiaja sie niby w bdb stanie z 2001 roku za 20 tyś. Ja bym brał Passata 1.8T lub jakiegoś 1.9 TDI

A na dodatek uważał bym na 2.5 TDI o mocy 150 i 163km poniewarz miały ukrytą wade fabryczna i tak jak pisza na forum audi w wiekszości przypadków wraz z rorządem wymieniane są wałki rozrzadu i cena zabawy drastycznie rośnie do 6k zł. A koszty ekspolatacji w porównaniu do polo są nie porównywalne oczywiście na korzyśc polówki
Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 14:37 przez gti21, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Porownywanie eksploatacji Polo do eksploatacji Audi wogole nie ma sesnu, bo to inna polka. Poloweczka w porownaniu z Audi to taniocha ;) fakt faktem trzeba trafic na dobry model, bo tak jak gti21 napisal wiekszosc jest juz powaznie wyeksploatowanych , my mielismy szczescie bo trafil nam sie naprawde zadbany i szanowany egzemplarz. Oczywiscie zaraz po zakupie wszystkie podstawowe rzeczy jak oleje,filtry no i rozrzad zostaly zrobione,choc podobno rozrzad byl niedawno robiony, my chcielismy miec pewnosc ze jest wszystko ok :)
To prawda ze 2,5tdi o mocy 150 KM mialy wade fabryczna i wielu mam z nimi problem, jak tak czytam na forum Audi,ale u Nas na szczescie jest wszystko wporzadku i oby tak zostalo :oki:
Jedyna powazna usterka, w sensie kosztow, jaka nam sie zdarzyla od ponad roku posiadania Audi to napinacz paska klinowego koszt 400zl, a tak pozatym to poki co spokoj i oby tak dalej :)
Audi to naprawde zajefajny samochodzik,radosc z jazdy nieopisana,sylwetka piekna.... jesli nie boisz sie troszku zaryzykowac to polecam,tylko naprawde warto dluuugie poszukiwania prowadzic by znalezc ten najlepszy model :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”