polo Hiszp4n el Cybul

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

nie mam czasu teraz na samochód
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

żeby nie było ze nic nie robie :) polo stoi od kiedy spadł pierwszy snieg a ja od nowego roku zaczyna zbierać drobiazgi i coś tam dłubać.

Dzisiaj powinien dojść nowy olej który będzie czekał na wiosne na pierwszy start MOTUL 5W40

tu dwa małe gadżety
Obrazek

Obrazek

Czekam na wypłate i jadę zamawiać dokładkę GTI :)

Klosze lamp prawie skończone tzn polerka, jeszcze tylko je wkleić w miejsce starych i zrobić mocniejszy smoked :mrgreen:

do wiosny przwiduje wymiane przednich tarcz i klocków no i tylne szczęki (chyba ze znajdę okazje na belke z tarczami)

wylatują też helpery z gwintu i idziemy jeszcze ciut niżej.
no ale do wiosny jeszcze troszke czasu :) będe sie starał doprowadzić wnetrze do porządku, tylna kanapa i fotel pasażera juz wyprany, została wyjęta cała tapicerka, jest z tym roboty trochę ale jest niebo a ziemia w porównaniu do prania jakimiś specyfikami i wycieranie gąbką. Będę zamawiał rączki drzwi bo są obdarte a druga sprawa powinienem mieć jasne a poprzedni właściciel pomalował na czarno.

Będzie też próba wymiany pokręteł nawiewów od arosy ;)

Mysle że sie teraz trochę ruszy w moim temacie.

pozdrawiam :wave:
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

eleganckie tejle skompletowałeś, nie ma jak ori :good: fotele oddawałeś do jakiegoś zakładu na pranie? przepalaj to polo tam przed blokiem przynajmniej od czasu do czasu :crazy:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 13:33 przez wojtasllb, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote=""Hiszp4n""]tylna kanapa i fotel pasażera juz wyprany, została wyjęta cała tapicerka, jest z tym roboty trochę ale jest niebo a ziemia w porównaniu do prania jakimiś specyfikami i wycieranie gąbką.[/quote]
no jest, szczególnie jak popatrzymy na kolor wody po praniu :shock:
pedryle fajne, muszę się w końcu zebrać i kupić takie :grin:
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Jak dwa jak ja widzę cztery :grin: A na serio to baaaaardzo dobre fanty :good:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

[quote=""Hiszp4n""]Będzie też próba wymiany pokręteł nawiewów od arosy ;) [/quote]

Po co sie szarpać. Caly panel regulacji załóż i tyle to jest to samo tylko pokrętła inne. Mnie szczerze sie to nie podoba takie wystające pokrętła. Za bardzo taniego seata przypomina :P
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

chce zobaczyć jak to będzie wyglądać:)

co do prania to sam to robiłem :) tylna kanapa to pikuś gorzej z przednimi siedzeniami bo żeby zdjąć siedzisko trzeba odłączyć oparcie ;/ no a ze mam poduchy w fotelach to jest jeszcze problem z przewodem który trzeba odłączyć bo niemiec puscił przewód przez otwór w materiale i musowo go przełożyć ;/ a woda?? byłem lekko mówiąc w ciężkim szoku jak wyprałem pierwszy raz :banghead: wyjmowałem oczywiscie wszystkie te druty i w wiaderku z proszkiem szorowałem, później rozkładałem i szczoteczką po kolei każdy centymetr ;p ale i tak przy ostatnim płukaniu woda nie była krystalicznie czysta :crazy: no ale efekt jest powalający na jasnej tapicerce :bomb: jest jak nowa :)

polo jest przepalane co półtorej tygodnia ;p i co dziwne jeszcze nie miałem problemów a odpalałem nawet przy mrozach :) no jedyny problem to ostatnio drzwi nie mogłem otworzyć :mrgreen: ale wlazłem tylnymi i odpaliłem :crazy: szkoda troche tak odpalać bez jazdy ale czekam aż dojdzie do 70stopni przynajmniej, trochę mniejsze zło :)

a gałeczke musiałem kupić bo miałem jakąś pseudo tuningowa tak jak i nakładki na pedały ;/ kosztowała 57zł na allegro a że był to sklep 2km od domu to pojechałem :)

dokładka GTI zamówiona ;) Dzięki Tomek :good:

lewe lusterko od anglika też już praktycznie zamówione czekam na dane do przelewu :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
pajtak
Początkujący
Początkujący

Post autor: pajtak »

wczoraj polo obejrzane na żywo siedzi fajnie nisko i brakuje tylko dobrych felg ale i tak jest cudna i zadbana
86c2f style - golf mk3 gti
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

może felgi będą bo dostałem oferte ;)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

jeśli bedą to poprosze o fotki alu :grin:
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

dzisiaj byłem zrobić wydech tzn jakąś koncówke ładną dołożyć :) no i niestety poległem ;/ jak wiecie mam dziure w zderzaku po ostatniej armacie którą wstawił poprzedni właściciel, no i doszliśmy do wniosku ze musze zalepić tą dziurę i wstawimy piękne fifki od tdi chromowane, będzie dyskretnie ale z elegancją ;p no ale musze zobaczyć czy nie lepiej kupic nowy zderzak bo nie wiem ile kosztuje zaklejenie tej dziury a i tak będe musiał malować zderzak. sprawa z wydechem odłozona do marca.

No ale że przyoszczędziłem w tym miesiacu bo nie robię wdechu, no to musiałem w coś zainwestować :) pojechałem do ASO i zamówiłem ori rączki do drzwi wewnętrzne bo tak jak juz wspomniałem poprzedni właściciel pomalował rączki na czarno a powinny być szare, no i niestety farba schodzi ;/ tak samo przełącznik od lusterek pomalowany ;/ a najgorsze to ze pomalował nawet w miejscu gdzie sie podświetla :banghead: no ale to nic już ściągają sie z niemcowni :yahoo: no i jeszcze te moje zaślepki konsoli środkowej obok podgrzewania tylniej szyby kto widział wie :beg: przełączniki nitro turbo itp :angry2: też zamówione :good: I tu ciekawostka :) na alledrogo te zaślepki kosztują 15-20zł szt plus przesyłka ;p a w ASO 10zł szt :banghead:
http://moto.allegro.pl/vw-polo-6n2-99-0 ... 15217.html

zapomniałem zapytać o dokładke GTI dolne kratki też od GTI i przełaczniki el szyb bo niestety... tak też pomalowane na czarno a powinny być szare :banghead: no ale to zapytam jak bede odbierał rączki :good:

jak wszystko przyjdzie to sie pochwalę zdjęciem :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Hiszp4n

Ile cie wyniosa raczki tak z ciekawosci spytam
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

napisze CI dokładnie wieczorem bo mam fakturę w samochodzie

uchwyt -66,3zł
pokrycie - 18,8zł to jest ta zaślepka duża co zakrywa te dwie śruby :)

przełącznik lusterek - 116zł
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Lewe małe anglik:

Obrazek

nowa krew :crazy:
Obrazek

klosze po polerce autosol-em do plastików no i oczywiscie wczesniej papierem sciernym. może w tym tygodniu wymienie :mrgreen:
Obrazek
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
majkel0908
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: majkel0908 »

[quote=""Hiszp4n""]
klosze po polerce autosol-em do plastików no i oczywiscie wczesniej papierem sciernym. może w tym tygodniu wymienie
[/quote]

Te klosze to są z Twojego autka czy gdzieś je nabyłeś? :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”