suff - VW Polo 6N Fox

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

Witek, zobaczymy jak to bedzie.

Chyba jutro zabiore sie na jakas wycieczke z rana poklikac foty. Na 8 mam odwiezc kobiete do pracy wiec troche spokoju bedzie ;-)))
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

widze kolega suff bierze przykład z kolegi bartka :) polo biale, co nie znaczy, ze nie moze byc ladne :) bialy ostatnio modny kolor tylko trzeba o niego dbac a 6Nki w bialym lakierze i szerokich zdesiach wyglądają zacnie :) oczywiscie jak mają listwy i klamki w kolorze, bez tego ani rusz :)
brawo za plany i ich realizacje !!
Awatar użytkownika
Deska
Swój
Swój

Post autor: Deska »

Widziałem dzisiaj autko ładnie wygląda nabiera uroku jeszcze szeroki i troszke niżej i bedzie fantazja :) :) :szefu:
DESKASQUAD WLKP
ElectronicGreen
Patrz w lusterka! W124 Kupe Czyha..
Grupa ZachodniopomorskaVWielkopolska
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/999 ... 0b13e.html][img]http://images39.fotosik.pl/896/999fb30f
Awatar użytkownika
ore83
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ore83 »

no no suff niezłe postępy widzę mam nadzieję że zorganizujemy jeszcze jakiegoś spota w szczcecinie i oblukam autko przed ogulnopolskim
Grupa ZachodniopomorskaVWielkopolska
mein polo 86c2f

kozienice 2010
wilcze laski 2010 1 zlot cultstyle.pl

2 miejsce 1/4 mili k
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

[quote=""Paffcio""]widze kolega suff bierze przykład z kolegi bartka [/quote]

staram sie unikac tego porownania. Bartka to byl bialy kruk wsrod polowek (białych ;-)).

[quote=""Deska""]Widziałem dzisiaj autko ładnie wygląda nabiera uroku jeszcze szeroki i troszke niżej i bedzie fantazja [/quote]

podziekowal, podziekowal. Szeroki bedzie w przyszlym tygodniu, a nizej narazie nie chce dawac. -40/-40 jest w sam raz jak na moje potrzeby. Poza tym i tak nie mam kasiorki aktualnie na takie mody :-)
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

No to pozbylem sie listew. Okolo 2h na sciaganie i kolejne 1.5 na wyczyszczenie jednej strony. Niestety okazalo sie, ze jedna strona byla przyklejona na silikon. Nie wiem co za debil to kleil, jakby nie mozna bylo uzyc tasmy dwustronnej jak w przypadku oryginalnych listewek.

Macie pomysl czym mozna pozbyc sie tego silikonu? Resztki kleju ladnie zeszly benzyna ekstrakcyjna.

Rezultat sobotnich zabaw ponizej:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
b
bartezz
Początkujący
Początkujący

Post autor: bartezz »

no no wyglada coraz lepiej :) Jeszcze szerokie zderzaki, lampy z 6n2 ( czerwone ) troszke nizej i bedzie super !!!
Awatar użytkownika
japuk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: japuk »

[quote=""bartezz""]no no wyglada coraz lepiej :) Jeszcze szerokie zderzaki, lampy z 6n2 ( czerwone ) troszke nizej i bedzie super !!![/quote]
i klamki w kolor :D
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

[quote=""bartezz""]no no wyglada coraz lepiej Jeszcze szerokie zderzaki, lampy z 6n2 ( czerwone ) troszke nizej i bedzie super !!![/quote]

bartezz, podziekowal. Szerokie zderzaki beda w przyszlym tygodniu. sa aktualnie u lakiernika. Jesli chodzi o lampy to musze troche pozbierac. Komplet lamp na alledrogo kosztuje okolo 500PLN, a do tego jeszcze pewnie bede musial zaplacic za szlifowanie bo nie mam tutaj warsztatu pod reka a jedyny w ktorym moglbym to zrobic samemu jest pod FG, tylko kuzyn wyjechal do Holandii na 2 miesiace.

[quote=""kubik""]i klamki w kolor[/quote]
Moze uda sie jeszcze przed ogolnopolskim. Zobaczymy jak z funduszami bede stal w czerwcu, bo procz ogolnopolskiego jade jeszcze na wesele, a niestety taki miesiac nadszarpuje budzet.
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

ha... troche pogooglalem i znalazlem ze stary silikon mozna sprobowac usunac przy pomocy wd-40. zobaczymy co z tego bedzie :-)
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

Jak zalozysz szerokie zderzaki, to na dach niech powedruje tabliczka taxi:

Obrazek
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Ralph: hahaha. kumpela z 5min temu tez mi to powiedziala ;-D

-- ciach --
22:36 <@rory> jeszcze nakrecisz Taxi 7
-- ciach --
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

No to zdjalem czesc silikonu z tylniej czesci. ~3h skrobania i niestety nie obylo sie bez kilku rysek ;-S Nie potrafie zrozumiec jak mozna byc takim debilem, zeby kleic listwy na silikon a nie na tasme dwustronna...
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

suff
to jeszcze nic, ja chcialem sciagnac listwy u siebie w czarnej poli, wiem, ze jedne drzwi były malowane, sciagnalem listwe i co sie okazalo? Kretyn nie usunał do konca kleju po listwie i polakierował drzwi, nastepnie nakleił listwe, niestety u mnie listwy muszą pozostać :(
Ale mam zamiar założyć listwy z 6N2 i polakierować wraz z klamkami :)
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Paffcio ehm...takim powinno sie upie$#!lac rece przy pachach i zabierac prawo wykonywania zawodu. masz o tyle dobrze ze na czarnym listwy nie wygladaja zle.
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”