[quote=""adam""]
mocus
Oj grubasno przeplaciles

Ale miales gwarancje, chociaz przy uzywanym monowtrysku trzeba sie martwic tylko czy wtryskiwacz ruszy i czy dobrze rozpyla.[/quote]
jak to mowia czasem "chytry dwa razy traci" i juz nie raz sie przekonalem o tym wiec wolalem kupic z pewnego zrodla wtrysk kompletny czyli przepustnice, wtryskiwacz i krokowy oryginalny i w wszystko zgodne z moim numerem fabrycznym nigdy nie regulowane, dodatkowo 14 dni na testy z mozliwoscia zwrotu ... jak sprawdzalem ceny na allegro mojego modelu wtrysku to byly od 120zl do ponad 200zl wiec mysle ze za jakosc towaru jaki kupilem cena byla dobra i dodatkowo montowalem u kolesia i sposrod 5 wtryskow wybralem sobie najmniej zuzyty a krokowy chodzi jak nowka (płynnie sie przesowa i cichutko), zatem jak dla mnie bardzo dobry zakup szczegolnie jesli rozwiazalo to moj problem gasniecia z ktorym sie borykalem od kilku miesiecy - teraz auto chodzi rowno, przyspiesza plynnie i nie szarpie ani przy ruszaniu ani miedzy biegami, wysprzeglanie na wolne obroty czasem budzi we mnie mysl czy samochod w ogole pracuje bo nic nie czuc tak plynnie schodzi