Tak się zastanawiam czy jak przykładowo będę miał felgi 13 5,5J na oponach 165/50 R13 to czy przy np: 150km/h może mi trząść budą czy nie powinno takiech rzeczy być ?
a ja tępo gapię się w robocie w monitor szukając nie wiem w sumie czego, za 1,5h do domu chociaż na serio średnio mi się chce przebywać samemu w pokoju i tłuc się z myślami, może zasnę albo jakiś film na zmulenie sobie dam to czas zleci
[quote=""barmaz91""]chlopie polo 150 to bedziesz jechal raz na rok [/quote]
No tak,ale chce się dowiedzieć czy im bardziej szersza opona tym mniej trzęsie ,czy im większy profil tym mniej trzęsie.Bo zastanawiam się nad opona 175/55-60 R13 a ja zazwyczaj cały czas jeżdżę 90km/h wiadomo ekonomia i obecnie jak mam 155/70 R13 to trzęsie a to mnie wnerwia tym bardziej jak jadę obwodnicą
[quote=""MiSiEk-GDA""]I znów się zaczyna: panie gdzie jest diablo..... [/quote]
myślę że powinieneś zainwestować kupić ze 2 szt. na próbę i sprzedawać o kilka dyszek więcej. a w empiku dogadasz się że w razie co będziesz mógł zwrócić. ciekawy jaki byłby efekt
[quote=""barmaz91""]a o co chodzi z tym diablo karol ??[/quote]
widać że Bartek nie w temacie.
[quote=""czaja""]myślę że powinieneś zainwestować kupić ze 2 szt. na próbę i sprzedawać o kilka dyszek więcej. a w empiku dogadasz się że w razie co będziesz mógł zwrócić. ciekawy jaki byłby efekt [/quote]
heh a myślisz, że o tym nie myślałem pracownicy mają zakaz kupowania dla siebie do czasu aż się uspokoi cały szał, bo dają po 40 sztuk na dzień max i na 12h otwarcia sklepu w godzine tego już nie ma
EDIT:
Kto kończył elektryczną szkołę od razu skuma żart :crazy: http://kwejk.pl/obrazek/1171590/pies,przewodnik.html