Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

A ja standardowo jestem w drodze do pracy. Dziś bardzo nie chciało mi się wstać i jadę późniejszym pociągiem.
Szukamy dalej jakiegoś auta.
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

szukanie auta to najgorsze co może być w tym kraju, mam nadzieję że już nigdy nie będę musiał szukać starszego auta :) ale powodzonka panie Piotrze! trzymam kciuki aby jakieś audi S6 wpadło :D
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

A ja dzisiaj do pracy w koncu ide po tygodniu przerwy, ale tylko do 15 :yahoo:
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

no to faktycznie jest się czym cieszyć, wizja pracy do 67 roku życia powinna trochę inaczej wpływać na podświadomość :)
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

Bry :hello:
[quote=""dumle""]wizja pracy do 67 roku życia powinna trochę inaczej wpływać na podświadomość[/quote]
Eee tam,za wcześnie żeby się przejmować takimi drobnostkami :crazy:
Ważne że dziś ostatni dzień i urloooop :beach: :piwo:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

E tam, ja lubie akurat swoja prace, wielu prawnikow zreszta do smierci pracuje :P
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ja też lubię swoją pracę, ale jeszcze bardziej lubię lenistwo :D u facetów aż tak się tego nie odczuje bo tylko 2 lata więcej, ale u kobiet aż 7.. więc ja tam się cieszę, że póki co nie muszę za****ć tylko błogie lenistwo w pracy mam :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

:hello:
I ja dotarłem do swojego bajzlu, mimo iż z tych wszystkich nerwów i walki z myślami spałem raptem 2h, a czeka mnie 12stka w pracy czyli jupi :clapping: chociaż szczerze powiedziawszy wolę tu teraz być niż siedzieć w chacie i walczyć ze sobą sam, bo są ludzie można pośmiać się czasem czy pogadać. Trza chyba podjechać jutro na myjkę i umyć polo, bo uwalone całe w jakimś pyle, jakoś sobie czas zajmę, muszę... bo inaczej będę chodzić po ścianach
BTW
Jadąc do roboty władowałem się w to....
http://korki.trojmiasto.pl/Targ-Drzewny ... 58393.html
EDIT:
Teraz się dowiedziałem w pracy u nas policja siedzi jakiś kwas na maxa jest, bo koles w empiku poderwał zbałamucił dziewczynę na odsłuchach i poszli niby na randkę na forty i tam ją zgwałcił :shock: :shock: :shock: teraz grzebią monitoring od nas ze sklepu szukając gęby kolesia :shock: :shock: :shock: Nic tylko dorwać i co trzeba trach :butcher:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

MiSiEk-GDA
po rozstaniu najlepiej przebywać jak najwięcej w czyimś towarzystwie :) kiedyś też to przerabiałem i wyśmienicie się sprawdzało
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]MiSiEk-GDA
po rozstaniu najlepiej przebywać jak najwięcej w czyimś towarzystwie kiedyś też to przerabiałem i wyśmienicie się sprawdzało[/quote]
wiadomo, wiesz fajne jest to, że większość znajomych co ma rodziny dzieci już jakoś jak się dowiedzieli to starają się zapraszać rozmawiać organizować czas, nie zostawili człowieka z tym samego
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

no to tylko cieszyć się z takich znajomych :)
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""polakotek""]E tam, ja lubie akurat swoja prace, wielu prawnikow zreszta do smierci pracuje :P[/quote]

Bo gina szybko :D

Karol wpadaj do mnie! Ja nie mam dzieci, ale moge Ci jakies zalatwic :crazy: :crazy: :crazy:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote=""shao""]Ja nie mam dzieci, ale moge Ci jakies zalatwic :crazy: :crazy: :crazy:[/quote]
a co, do frytek dają w mcdonaldzie? :D
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Ano :D Ale tylko do powiekszonego zestawu Happy Meal :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]no to tylko cieszyć się z takich znajomych [/quote]
no tak , wiesz ja jakims odludkiem też nigdy nie byłem i z wieloma ludźmi kontakt mam i nie ejdnemu w życiu tyłek ratowałem jak było trzeba, to ludzie też gdzieś nie mają. Jak odstawiłem jej wczoraj ten samochód wracałem do domu busem spotkałem kumpla z kobietą swoją i synem, tego co ostatnio z nim rowerem latałem i w Tczewie rządziłem, jak się dowiedział, to uj że z teściami mieszka było od razu chłopie wysiadasz ze mną i mam w domu spirytus pogadamy wypijemy będzie Ci lżej na duszy...
BTW
Łysy z ochrony szuka gwałciciela :butcher: mają znajomych jego kumpel z policji prowadzi tą sprawę i że jak typa dorwą to mają mu pałkę w zad wcisnąć i przetrącić kark :crazy:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”