Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""JuStIcE""]A u mnie cisza i spokój w pracy Za niecałe pół godzinki kończę[/quote]
:oki:
[quote=""MiSiEk-GDA""]się ciesz, że wiatru tak jak u mnie nie ma, bo by nie było ciszy i spokoju[/quote]
Od morza Ci zawiewa, dlatego tak macie.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

Jemu od morza a mi od jeziora :-D.

Czuć to w samochodzie, zwłaszcza jak wyjedziesz na otwartą przestrzeń z zasłony.

Misiek - trzymaj się i pozdrów Kasie. Moja Pani podobnie zrobiła przy wjeździe na most w Toruniu w godzinach szczytu. I też w Focusa.
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Wróciłem do domu :) Za chwilę cza iść spać :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""madxmad""]Misiek - trzymaj się i pozdrów Kasie. Moja Pani podobnie zrobiła przy wjeździe na most w Toruniu w godzinach szczytu. I też w Focusa.[/quote]
wychodzi na to, że fordy są jakieś pechowe i przyciągają stłuczki :crazy: Kasia kazała podziękować, wiesz ona się tym aż tak bardzo nie przejmuje, bo głupota po prostu, bardziej żal tych zniżek cholernych, bo to jednak z kasą nie jest mega super teraz, no ale jak mówię co zrobisz, głową muru niestety nie rozbijesz. Jutro 6N2 dostanie nowy olej filtry tarcze i klocki, to może będzie to dla niego jakaś rekompensata za ostatnie ała co miał :)
[quote=""madxmad""]Czuć to w samochodzie, zwłaszcza jak wyjedziesz na otwartą przestrzeń z zasłony.[/quote]
czuć czuć, w 6Nce aż tego tak nie czułem, w 9N większa buda i dają znać o sobie podmuchy, ogólnie mimo że tylko 14 cali mam te alu co wsadziłem to czuć różnicę w jeździe na tym i na stali, jest bardziej twardo jakoś i mam wrażenie że auto lepiej się prowadzi ;)
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

Kasia czytam ma podejście podobne do mojej Hani - weteranki dróg z tych naszych pań. Jest się z czego cieszyć. Nie każdy tak ma dobrze jak my.

A ja czekam na oponki od forumowicza było 195/45/15 będzie 175/50/15 i ... może pod koniec lata jakiś mały (60/40) kit lub jak się dozbiera więcej to i może gwint... kto wie. Na obecną chwilę się zastanawiam. I zbieram kasę.

Najgorzej było dla mnie jak się przesiadałem z 195/45/15 na 165/65/13. I nagle musiałem uważać jak wchodziłem w niektóre znane mi zakręty i zwolnić trochę swoje zapędy. To nie to samo trzymanie....

ale mnie wzięło na pisanie .. o w pół do drugiej w nocy....... i słuchanie od kilku dni non stop jak siedzę na necie my immortal Evanescence http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo. Stary kawałek ale mnie cknie zrobiło... może stary się zrobiłem i mnie romantyzm bierze w swoje łapki.

a tak w ogóle to ostatnio przez przypadek znalazłem zajawkę Igrzysk śmierci i wsiąkłem w audio booka. Właśnie jestem na etapie trzeciego tomu trylogii.

Tak jak słuchałem i czytałem wszystkie dostępne księgi DIUNy Franka Herberta i późniejsze części poprzedzające DIUNę to teraz znalazłem dobrą książkę do dłuższego się delektowania.

No to kończę ..

A tak przy okazji - nie wie ktoś o fotelu kierowcy lub i nawet komplecie foteli przednich do 6N2 w dobrym stanie... Jeśli są to albo nie wysyłają, lub zostały sprzedane lub cena z wysyłką poraża. Polo 3D - bym prawie zapomniał napisać :shock:
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""madxmad""]ale mnie wzięło na pisanie .. o w pół do drugiej w nocy....... i słuchanie od kilku dni non stop jak siedzę na necie my immortal Evanescence http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo. Stary kawałek ale mnie cknie zrobiło... może stary się zrobiłem i mnie romantyzm bierze w swoje łapki.
[/quote]
Kawałek stary aczkolwiek nie jakiś przedpotopowy i ma swój klimat, w sumie taki wyciskacz łez mi tam się kojarzy z tym jak kiedyś się powinęła noga z jakąś miłością albo z tych filmików z wypadkami co na YT były
[quote=""madxmad""]a tak w ogóle to ostatnio przez przypadek znalazłem zajawkę Igrzysk śmierci i wsiąkłem w audio booka. Właśnie jestem na etapie trzeciego tomu trylogii. [/quote]
kumpela z pracy miała iść dziś do kina na film to pewnie się dowiem co i jak o czym to jest :)
[quote=""madxmad""]A tak przy okazji - nie wie ktoś o fotelu kierowcy lub i nawet komplecie foteli przednich do 6N2 w dobrym stanie... Jeśli są to albo nie wysyłają, lub zostały sprzedane lub cena z wysyłką poraża.[/quote]
To tak jak ja walczyłem z kupnem kół, zapytaj może Paffciaon mega dużo gratów ma może coś by się trafiło
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

[quote=""przem_polo""][quote=""shao""]To raczej ja jestem fajny I to nie oscypek, to drozdzowe ciasto, smazone. W srodku masz warzywa albo mieso. Czasami jest tez wersja z zapiekanym jajkiem na gorze, ale dzisiaj mu sie wyczerpaly. Moze byc ostre i lagodne. Ostrego nie polecam jak ktos ma slabe nerwy bo mozna zginac[/quote]
Masz na mysli cos takiego,jak bapao??[/quote]

Po chinsku to sie nazywa baozi, ale to nie to (bapao jest z indonezyjskiego, ta nazwa jest uzywana w Holandii bo to przeciez ich byla kolonia). W sumie zapomnialem jak sie to nazywa, pozniej sie spytam goscia :D

Karol niezly zonk, ale widze ze to samo co u mnie tylko u mnie to jakos lajtowiej wygladalo (mowie o zachowaniu goscia, ktory urwal mi lusterko). Ale kij... tak jak czajski napisal - wroci to do niej z nawiazka, czyt. w koncu sie przejedzie.

A ja wstalem, mialem wstac 2h temu ale tak mnie zmulilo, ze nie moglem sie podniesc z lozka. Dopiero teraz sie w miare ogarnalem i czekam na sniadanie. Niedlugo musze wyjsc bo przyjdzie pani sprzatac chate, wiec zeby jej nie przeszkadzac to pojdziemy se do parku albo cos.

EDIT: Karol ja mam KYB na tyle, tak jak powiedzial kolobambolo. Ale ja w sumie malo jezdze i omijam wiekszosc dziur wiec u mnie raczej dluzej wytrzymaja niz krocej. Chociaz z wylaniem to nigdy nic nie wiadomo... Ori wytrzymal 13 lat zanim wylal :D A przod jeszcze dziala dobrze.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Karol niezly zonk, ale widze ze to samo co u mnie tylko u mnie to jakos lajtowiej wygladalo (mowie o zachowaniu goscia, ktory urwal mi lusterko). Ale kij... tak jak czajski napisal - wroci to do niej z nawiazka, czyt. w koncu sie przejedzie. [/quote]
wiesz ta babka jakoś się specjalnie nie rzucała, ogólnie była miła spokojna itd. tylko no załapała zonka jak przyjechałem i popatrzałem na zniszczenia, bo no kurna gołym okiem było widać, że to nie jest od tego typu uderzenia, każdy kto trochę jeździ samochodem i wie jak auto się gnie zachowuje przy jakiegoś rodzaju stłuczce by to stwierdził, ale tak jak pisałem wcześniej to i powtórzę, że nie było sensu wołać policji, która bezdyskusyjnie by wpakowała mandat i punkty, bo stało się i było po prostu taniej wyszło spisać papier :grin: ma jakąś nauczkę na przyszłość, tak jak ja się nauczyłem po swoim dzwonie nie ufać lusterkom
[quote=""shao""]EDIT: Karol ja mam KYB na tyle, tak jak powiedzial kolobambolo. Ale ja w sumie malo jezdze i omijam wiekszosc dziur wiec u mnie raczej dluzej wytrzymaja niz krocej. Chociaz z wylaniem to nigdy nic nie wiadomo... Ori wytrzymal 13 lat zanim wylal A przod jeszcze dziala dobrze.[/quote]
No kumplowi tył właśnie wylał :doh: generalnie ma już 2 zonka z KYB, bo raz jak kupił to po kilku miechach wylały po czym teraz wylały po 2 latach, ale że już nie ma na nie gwarancji, bo się skończyła to pozostaje wymienić na nowe, będę dziś dzwonił do Larsona to mi sprawdzi ile taka impreza kosztuje i może od niego też kupi, będzie miał w dobrej cenie i z dostawą pod chałupę :grin:
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Bilsztajny tez sie sypia teraz... nie ma czesci w dzisiejszych czasach, ktora sie nie sypie (oprocz tej co lezy na polce).
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Bilsztajny tez sie sypia teraz... nie ma czesci w dzisiejszych czasach, ktora sie nie sypie (oprocz tej co lezy na polce).[/quote]
No tak, nie wiem może miał pecha chłop, bo ja pamiętam w 6N wymieniłem tył jak mi wylał na monroe czy jak to tam szło i dawały radę przez 4 lata na Gdańskich drogach żaden nie wylał, także możliwe że on takie będzie chciał wpakować. Chwilę zamulę i jadę na 8 oddać 6N2 do mechaniora i niech działa z tematem
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

A ja standardowo pisze z pociągu. Nocka spokojnie, nawet Krzyś mnie nie obudził. A teraz trzeba na 8 godzin do tyrki.
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Dobry.
Dzisiaj na 13 do szkoły, uwielbiam takie dni :grin:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

a ja jestem w szoku po wymianie przednich gum amorów że zrobiło się tak miękko :D nie wiedziałem że te gumy tyle amortyzują na nierównościach i w końcu nie czuję każdego kamienia - polecam dla tych co maja za twardo ;)
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

ja tam mam teraz twardo jak w wozie drewnianym i dobrze sie z tym czuje :D guma wysoka wiec troche komfortu jest :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

pojeździsz trochę po dziurach to Ci przejdzie ta uciecha :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”