[quote=""shao""]Karol niezly zonk, ale widze ze to samo co u mnie tylko u mnie to jakos lajtowiej wygladalo (mowie o zachowaniu goscia, ktory urwal mi lusterko). Ale kij... tak jak czajski napisal - wroci to do niej z nawiazka, czyt. w koncu sie przejedzie. [/quote]
wiesz ta babka jakoś się specjalnie nie rzucała, ogólnie była miła spokojna itd. tylko no załapała zonka jak przyjechałem i popatrzałem na zniszczenia, bo no kurna gołym okiem było widać, że to nie jest od tego typu uderzenia, każdy kto trochę jeździ samochodem i wie jak auto się gnie zachowuje przy jakiegoś rodzaju stłuczce by to stwierdził, ale tak jak pisałem wcześniej to i powtórzę, że nie było sensu wołać policji, która bezdyskusyjnie by wpakowała mandat i punkty, bo stało się i było po prostu taniej wyszło spisać papier

ma jakąś nauczkę na przyszłość, tak jak ja się nauczyłem po swoim dzwonie nie ufać lusterkom
[quote=""shao""]EDIT: Karol ja mam KYB na tyle, tak jak powiedzial kolobambolo. Ale ja w sumie malo jezdze i omijam wiekszosc dziur wiec u mnie raczej dluzej wytrzymaja niz krocej. Chociaz z wylaniem to nigdy nic nie wiadomo... Ori wytrzymal 13 lat zanim wylal A przod jeszcze dziala dobrze.[/quote]
No kumplowi tył właśnie wylał :doh: generalnie ma już 2 zonka z KYB, bo raz jak kupił to po kilku miechach wylały po czym teraz wylały po 2 latach, ale że już nie ma na nie gwarancji, bo się skończyła to pozostaje wymienić na nowe, będę dziś dzwonił do
Larsona to mi sprawdzi ile taka impreza kosztuje i może od niego też kupi, będzie miał w dobrej cenie i z dostawą pod chałupę