Wróciłem

tęskniliście ??
Widzę, że aferra znów zaś była jak mnie nie było i poszło wielką czerwoną czcionką

[quote="krzychu20"]Nawet przyjaciela miałem Tylko sie skubany ruszył i z kadru nieco uciekł[/quote]
Fajne foto

:good: Widzę, że aparat służy i szalejesz hehe, trza było dziada złapać i powiesić jako maskotkę na lusterku :crazy:
BTW
Podczas wycieczki miałem po raz kolejny pokaz debilizmu ludzkiego :doh: Najpierw zjechaliśmy z Krzychem do KFC cokolwiek nawet po 1 longerze zjeść bo od 9 rano na 3 parówkach i 2 kromkach chleba byliśmy i nas zassało po wycieczce na Orłowo, no i stoimy w kolejce sobie grzecznie nagle ni z tego i owego jakaś stara raszpla się wbija wychodząc z wc i ja tu stałam :crazy: A, że jestem uczulony na takie coś to zrobiłem borutę, oczywiście kulturalną, bo jakby to był jakiś małolat czy coś to bym wyniósł i pozdro, na co usłyszałem, że ona może tak robić bo ma 1 grupę inwalidzką i ma pierwszeństwo w kolejkach i chodzi dłużej po tej ziemi i wyjęła mi kwitek z decyzją machając przed nosem :rotfl: Uj nie wiedziałem, że to daje pierwszeństwo w fast foodach, ale nie miałem siły ciągnąć dalej z durniem dysputy i olałem temat. I tak najlepsze jest dalej, kawałek dalej jadę przez centrum miasta i co ?? mamusia (blondi solara może z 21-22 lat) z synkiem max 3 lata, młody jęczy siku siku, a ta dziecko o tu się załatw, młody spodnie w dół i leje na czyjś samochód praktycznie na wysokość połowy drzwi, a mama co ?? nagrywa filmik komórką i się cieszy, no ja pier.... :doh: :banghead: świat już chyba totalnie na dno idzie :banghead: