Mnie to tez rozwala,,,,i szczeze rece juz opadaja :angry2: jak Skfarek piszez masz racje nie takie graty jezdza i nic im nie robią a tu prosze :angry2:
[quote=""Szakal""]Tylko szkoda ze to jest nie legal,,,,i za ta tablice beda baty :angry2:[/quote]wykrakałeś.. dowód mieli prawo zabrać, ale szarpać za tablicę? miałeś oryginał w bagażniku? nie dało rady "usunąć usterki na miejscu"?
Z drugiej strony nie ma co się im dziwić. Takie koła w deszczu chlapią i to bardzo mocno. Zawsze można coś przecież nadbudować. A tablica samoróbka może i dobra na zloty, ale to było pewne, że prędzej czy później jej się przyczepią. Gdyby to nie było ważne, to już dawno każdy by sobie robił własne w swoim zakresie.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
ja planuje zapodać magnes na ori, przy kontroli czarny wor na tablice "nielegelną" a ori na magnesy na chwile i koło pały. Nie łam się licz się tak jak ja z tym!
będzie ok!:D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
Szakal już się przeraziłem patrząc na tytuł wątku że idziesz na fali ostatnich wydarzeń na forum i też wystawiasz polo do sprzedaży..... ale jak wlazłem w wątek to mi ulżyło że jednak nie :piwo:
[quote=""dzienciol""]dlatego jak Polo masz do jazdy na codzień to tylna rejstracja to był poroniony pomysł
[/quote]
mnie w sumie zatrzymali 6 razy,za pierwszym razem sie dałem zrobic ale pozniej juz nie
za kazdym nastepnym razem jak miałem kontrole wyjmuje z baga ori rejke a Milicjant guma w doł :mrgreen:
dowodu nie zabrali bo usterka usunieta :!:
ale to czepianie sie..Polska jednak gdzies w Afryce powinna lezec....... :commando: