O glebie mowy nie będzie (na razie bynajmniej, a jak już to nie gwint). Fele felami - na to będzie jeszcze czas a póki co zima nam się zbliża, na razie mam na głowie opłaty celne i pierdoły związane z rejestracją. Poza tym śmiać z samego siebie mi się chce, bo jeszcze niedawno chciałem na polo przykleić wlepę: "TDI engines are for senior citizens" :blush2:
Z innej beczki - Polo pociągnęło dziś 176 kmh/h i niestety musiałem hamować (odczyt z GPSu - licznik nie działa), ale poszłoby wyżej bez większych oporów. Także tragedii nie ma
damianese
Dojdzie komp z 1.6 i kolektor to możemy stanąc na kresce :evil: hehe
Bardzo fajnie się ten AEE zbiera i potwierdzam to co dużo osób mówiło - bardzo ładnie rozłożony moment, jednak w AEXie trzeba było go troszkę przyżyłować żeby lekko wcisnął w fotel, a tutaj jest ok.
Zresztą ja tu chwalę tego AEE a kaj tam Panie do gieteji... :bye:
Przynajmniej w Pastorze wyprzedanie jest bardzo fajne przy czym pali dużo mniej
Eeeeeee... na razie żadnych naklejek - wystarczy TDI z tyłu
Poza tym po skończonym swapie Polo idzie na handel więc jakby ktoś go chciał przygarnąć + w cholerę tejli (aex, oryginalna zawiecha i kupa paści) to zapraszam
Niestety nadszedł czas rozstania z Bitch Cruiserem, auto powoli wraca do seryjnego stanu i będzie czekać na swojego nabywcę (mam nadzieję, że się takowy znajdzie). Niestety są czasem ważniejsze rzeczy w życiu niż zabawa z autem (ale przyznam, że niewiele jest takich rzeczy ). Był to mój pierwszy własny samochód kupiony za swoje i będę go bardzo miło wspominał. Mam też nadzieję, że projekt wywołał w kimkolwiek jakieś fajne pozytywne emocje i że w jakiś sposób zostanie zapamiętany. Szkoda tylko, że nie udało się go skończyć... Poza tym jak tylko się trochę odkuję (rok, dwa?) na pewno wracam z nowym projektem - nie wiem co to będzie (na dzień dzisiejszy dałbym sobie głowę uciąć, że VW, ale kto wie?).