Bitch Cruiser by edi - koniec

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

Obrazek
albo takie felgi, wczoraj widziałem Passka z takimi felgami i na lekkiej glebie i powiem Tobie, że prezentował się fajnie :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

O glebie mowy nie będzie (na razie bynajmniej, a jak już to nie gwint). Fele felami - na to będzie jeszcze czas a póki co zima nam się zbliża, na razie mam na głowie opłaty celne i pierdoły związane z rejestracją. Poza tym śmiać z samego siebie mi się chce, bo jeszcze niedawno chciałem na polo przykleić wlepę: "TDI engines are for senior citizens" :blush2:

Z innej beczki - Polo pociągnęło dziś 176 kmh/h i niestety musiałem hamować (odczyt z GPSu - licznik nie działa), ale poszłoby wyżej bez większych oporów. Także tragedii nie ma :)
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

pamietasz moje słowa ile polo powinno ciągnąć:P

to teraz musisz kupic "Diesel Engine is not a crime"
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no to widzę że twoja prędkość dogoniła moją z 1,4;p tylko tyle że ty na GPSie a ja na liczniku;) jeszcze niecałe 10km/h i pobijesz moj rekord:D
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

damianese
Dojdzie komp z 1.6 i kolektor to możemy stanąc na kresce :evil: hehe
Bardzo fajnie się ten AEE zbiera i potwierdzam to co dużo osób mówiło - bardzo ładnie rozłożony moment, jednak w AEXie trzeba było go troszkę przyżyłować żeby lekko wcisnął w fotel, a tutaj jest ok.
Zresztą ja tu chwalę tego AEE a kaj tam Panie do gieteji... :bye:
Przynajmniej w Pastorze wyprzedanie jest bardzo fajne przy czym pali dużo mniej :)
Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

_edi
tak jak bruczyk mówi.... :

Diesel Engine is not a crime

:cool:
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Eeeeeee... na razie żadnych naklejek - wystarczy TDI z tyłu :cool:

Poza tym po skończonym swapie Polo idzie na handel więc jakby ktoś go chciał przygarnąć + w cholerę tejli (aex, oryginalna zawiecha i kupa paści) to zapraszam :)

Cena: 8999
(oczywiście negocjacje mile widziane:D)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

teraz obadalem foto, przednie lampy proszą się o polerke edi! hak out chyba że będziesz robił kulik w zimie:D
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

----------------------------------------------------------------------PROJEKT ZAKOŃCZONY----------------------------------------------------------------------

Niestety nadszedł czas rozstania z Bitch Cruiserem, auto powoli wraca do seryjnego stanu i będzie czekać na swojego nabywcę (mam nadzieję, że się takowy znajdzie). Niestety są czasem ważniejsze rzeczy w życiu niż zabawa z autem (ale przyznam, że niewiele jest takich rzeczy :P). Był to mój pierwszy własny samochód kupiony za swoje i będę go bardzo miło wspominał. Mam też nadzieję, że projekt wywołał w kimkolwiek jakieś fajne pozytywne emocje i że w jakiś sposób zostanie zapamiętany. Szkoda tylko, że nie udało się go skończyć... Poza tym jak tylko się trochę odkuję (rok, dwa?) na pewno wracam z nowym projektem - nie wiem co to będzie (na dzień dzisiejszy dałbym sobie głowę uciąć, że VW, ale kto wie?).

Parę fotek na koniec:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

_edi
Szkoda bardzo, bo auto było jedyne w swoim rodzaju :) No ale tak jak mówisz, są czasem ważniejsze rzeczy.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

No to zamykamy, mam nadzieję że nie na zawsze i nowy właściciel się na forum pojawi :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”