Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="webak"]Marcinek mamy na sklepie taki babski wunderbaum :P[/quote]

po ile ;D ? :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="ThundeR"]a teraz u mnie zaczyna szaleć błyskawice, grzmoty szkoda że nie mam porządnego aparatu[/quote]
u mnie ostatnio jak był hardkor to filmik nagrałem ;) muszę wrzucić na YT to wam pokaże, bo dość ciekawie wyszło :grin:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

U mnie też naginało ostro ostatnio, ale spałem :P Byłem za bardzo zmęczony, żeby cokolwiek nagrywać :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Te moje nagrania to tak sprzed 1,5h bo teraz to też dziś 4:30 jak dało ognia z rana to spałem i walczyłem by nie budziło mnie :) jedyne co to wstałem i wyłączyłem kompa by go czort nie trafił
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

[quote="Bielo"]
a mnie już wkurzają małoletni z gimnazjum, albo co gorsza z podstawówki co skutery dosiedli, wakacje są to jest jazda po mieście, kierunków nie włączają, hamują i stają na środku bo im się coś przypomniało albo jajka swędzą tudzież biusty ... :doh: :doh: :doh: dzisiaj myślałem, że wyjdę i strzelę przez kask debila[/quote]

[quote="Bielo"]a będę ganiał, bo założę się, że połowy znaków nie zna, a już na pewno nie wie jak się na drodze zachować, a ja nie chcę mieć na sumieniu jakiegoś 13-latka co z prawego pasa zawija w lewo bo kolegę albo dupę zobaczył po drugiej stronie[/quote]

Przypier#$@ jednemu i drugiemu to sie nauczy...

A ja juz w robocie, jak zwykle 48342st za oknem... dobrze, ze klima dziala bo bym umarl :D

EDIT: [size=99px]Pogoda na dzis...[/size] :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="shao"]Przypier#$@ jednemu i drugiemu to sie nauczy... [/quote]
Tak by wypadało zrobić z co piątym kierowcą Marcin, bo takie bałwany nieraz jeżdżą...
[quote="shao"]A ja juz w robocie, jak zwykle 48342st za oknem... dobrze, ze klima dziala bo bym umarl [/quote]
Też mam klimę w pracy, więc looz, najgorzej, że zamin moja super hiper 4-strefowa klima w Polo zacznie działać jak jadę do domu, to chwila mija :( I w korkach skubana się buntuje :P

Awatar użytkownika
shao

[quote="JuStIcE"][quote="shao"]Przypier#$@ jednemu i drugiemu to sie nauczy... [/quote]
Tak by wypadało zrobić z co piątym kierowcą Marcin, bo takie bałwany nieraz jeżdżą...[/quote]

I tak trzeba robic, w Kitaju szybko sie rozwiazuje takie problemy :D

[quote="JuStIcE"][quote="shao"]A ja juz w robocie, jak zwykle 48342st za oknem... dobrze, ze klima dziala bo bym umarl [/quote]
Też mam klimę w pracy, więc looz, najgorzej, że zamin moja super hiper 4-strefowa klima w Polo zacznie działać jak jadę do domu, to chwila mija :( I w korkach skubana się buntuje :P[/quote]

Ja mam dwustrefowa bo moge tylko dwie szyby opuscic :grin:
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="JuStIcE"][quote="shao"]A ja juz w robocie, jak zwykle 48342st za oknem... dobrze, ze klima dziala bo bym umarl [/quote]
Też mam klimę w pracy, więc looz, najgorzej, że zamin moja super hiper 4-strefowa klima w Polo zacznie działać jak jadę do domu, to chwila mija :( I w korkach skubana się buntuje :P[/quote]

[quote="shao"]Ja mam dwustrefowa bo moge tylko dwie szyby opuscic :grin:[/quote]
Eee, to jakieś wybrakowane masz to auto :D

Awatar użytkownika
shao

Spoko, w drugim mam 5 strefowa bo moge zrzucic 4 szyby i dach ;)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Witam z trasy. Mamy jeszcze 200 km do celu. I mamy już 3 czy 4 postój :)
Powiem wam że całkiem przyjemnie się jedzie pastuchem. Przynajmniej nie martwię się czy uda się wyprzedzić czy nie. Na autostradzie sobie nadrobie trochę czasu :grin:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

czaja
w porównaniu do polo czy tego shitu albea podejrzewam ze czujesz jakbyś leciał samolotem :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]Witam z trasy. Mamy jeszcze 200 km do celu. I mamy już 3 czy 4 postój
Powiem wam że całkiem przyjemnie się jedzie pastuchem. Przynajmniej nie martwię się czy uda się wyprzedzić czy nie. Na autostradzie sobie nadrobie trochę czasu [/quote]
Tiaa tdi są spoko i wygodne, wiem jak na trasie leciałem do Płocka Goferem, to fajne było to, ze jak wyprzedałem to rura i ogień zawsze dawało radę, bez stresu czy się zmieszczę hehe, oby Ci auto służyło jak najlepiej i jak najdłużej, bo nalezy się po tym jak poświęciłeś Landrynę i męczyłeś się z tym śmierdzącym fiatem :doh: a i udanego wywczasu :) tylko pamiętaj o chłodzeniu turbo, bo na początku jest z tym problem, wiem po sobie :P
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

a ja zaraz jadę po babcię, żeby do Warszawy do lekarza zawieźć, temp na dzisiaj 30 zapowiadana, klimy brak...
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]a ja zaraz jadę po babcię, żeby do Warszawy do lekarza zawieźć, temp na dzisiaj 30 zapowiadana, klimy brak...[/quote]
ja pamiętam jak doskwierał mi jej brak w sobotę jak robiłem kumpla przeprowadzkę i dosłownie zdychałem w nagrzanym aucie :banghead: ale szyby w dół i jazda :)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

30 to jeszcze luz, wczoraj u mnie było 35 :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”