Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="przem_polo"]Wszyscy spac uciekaja.Spac znowu nie moge,a jutro wstac wczesnie musze.[/quote]
Ja tam nie śpię, choć powinienem, bo jutro znów 12h gnicia w bajzlu i jeszcze jakaś durna wizytacja ma być, teraz sobie siedzę i tropię tematy aut widmo do zamknięcia, że sprzedane dawno czy skasowane.
BTW
Ostatni raz załatwiam mojemu starszemu jakikolwiek interes, nagimnastykowałem się chciałem dobrze, a standardowo dostałem jeszcze OPR :banghead: :doh: Od dziś mam w 4 literach tego gofera, jak dla mnie może paść żywcem, tylko szkoda mi patrzeć na to co on z tym autem cuduje, bez kitu chyba mu kupie tarpana, a tego zabiorę i oddam czaji bardziej mu się przyda i będzie o niego dbał :grin:
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Ja jutro jade gti ogladac.Wiec o 7 pobudka,bo troche kilometrow do zrobienia jest.
Co robicie z takimi co siedza i dlugo do nich nikt nie zagladal,albo nie odswiezal wlasciciel auta.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="przem_polo"]Ja jutro jade gti ogladac.Wiec o 7 pobudka,bo troche kilometrow do zrobienia jest.
Co robicie z takimi co siedza i dlugo do nich nikt nie zagladal,albo nie odswiezal wlasciciel auta.[/quote]
te co wiem że poszły na handel bądź crash od razu przenosiny, a tam co nikt nie zagląda to w sumie nie wiem :) chyba by się trza było mareck-a zapytać, bo on ogarnia te tematy :D ja mu dałem parę propozycji teraz w odpowiednim miejscu do zobaczenia, wiadomo co kilka par oczu to nie jedna, a tego jest na forum tyle, że nie uświadczysz jak coś Ci minie przed oczyma ;)
[quote="przem_polo"]Ja jutro jade gti ogladac.Wiec o 7 pobudka,bo troche kilometrow do zrobienia jest.[/quote]
Powodzenia i nie dziękuj :grin: oby te kilometry nie poszły na marne i kupisz godną maszynę :grin:
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"]te co wiem że poszły na handel bądź crash od razu przenosiny, a tam co nikt nie zagląda to w sumie nie wiem chyba by się trza było mareck-a zapytać, bo on ogarnia te tematy ja mu dałem parę propozycji teraz w odpowiednim miejscu do zobaczenia, wiadomo co kilka par oczu to nie jedna, a tego jest na forum tyle, że nie uświadczysz jak coś Ci minie przed oczyma[/quote]
Takie tematy bym przenosil do sprzedanych?kasacja w razie czego wlasciciel moze dac pw na odblokowanie.
[quote="MiSiEk-GDA"]Powodzenia i nie dziękuj oby te kilometry nie poszły na marne i kupisz godną maszynę[/quote]
Bardziej jestem nastawiony na ogladanie niz kupowanie.Zobaczymy co sie urodzi.
2011
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="przem_polo"]Takie tematy bym przenosil do sprzedanych?kasacja w razie czego wlasciciel moze dac pw na odblokowanie.[/quote]
będzie trzeba pomyśleć, mówię ja namierzyłem parę i rzuciłem, a mareck pewnie już ogarnie co i jak ;)
[quote="przem_polo"]Bardziej jestem nastawiony na ogladanie niz kupowanie.Zobaczymy co sie urodzi.[/quote]
wiadomo, że ciężko dorwać dobre auto, zwłaszcza GTI, dlatego tak jak mówisz na chłodno i wszystko sprawdzamy. Szkoda, że nie zmieniałeś auta jak było na shell GTI christopherka to było godne auto, co szło jak burza i wszystko porobione jak należy zero druta
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Kto za mnie posiedzi w pracy?? :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Witam.Jade ogladac gti.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
2011
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Powodzonka w oglądaniu, oby było w takim stanie, żeby udało Ci się wrócić nim do domu :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Koty mnie obudzily... :doh: mroowek uzarl w dupsko Rybe i ona sie zaczela drzec, a to wszystko nad moja glowa... :D

Dobra pogoda, moze wsadze letnie i troche porzadek w garazu zrobie bo syf total. Dzis albo jutro ziutek przyjedzie dach obejrzec, czy ta szmata co mam sie w ogole nadaje do czegos (ale raczej sie nadaje :D). I bedzie najs. Przyjade na gotowe z Kitaju :D

EDIT: Ide se wrzuce letnie.
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

Powitać szanowne towarzystwo :)
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Cześć :blush2:
Taki fajny sen mi sie zaczynał i kurna budzik zadzwonił :glare:
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

hahha i tak bywa.... :D
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="monia619"]hahha i tak bywa.... :D[/quote]
No niestety często tak bywa :closedeyes:
:niewiem:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="shao"]Koty mnie obudzily... mroowek uzarl w dupsko Rybe i ona sie zaczela drzec, a to wszystko nad moja glowa... [/quote]
:rotfl: widze że mimo sterylizacji jakieś resztki instynktu marcowania im zostały :crazy:
[quote="krzychu20"]Taki fajny sen mi sie zaczynał i kurna budzik zadzwonił [/quote]
o murzynie ?? :crazy: a ja za to zaspałem do roboty :grin: miałem budzik na 6:15 i co prawda wstałem, po czym padłem na ryj na wyro i pozdro obudziłem się o 7 :) juz nie było czasu jeść w chacie tylko hurtowo robiłem bułki jakieś banany i inne serki w plecak po czym do wanny ubrać się i dzida do roboty. Coś czuję, że będę miał po dziś totalnego zgona, a jeszcze jutro na rano do 12 muszę tu gnić po czym może ogarnę koła i w nocy do wawy o 23:30 :doh:
Dobre info jest takie, że mam kapsle do felg :crazy: dziś będę mierzyć czy pasują :cool2:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]o murzynie ?? [/quote]
Coś sie tak tego murzyna uczepił :crazy:
Czyżby Cię nachodził zbyt często ? :blush2: :rotfl:

:grin:

Nie no Karol, naoglądałem sie wczoraj panienek w aucie i wiesz :blush2: :jester:
:D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”