Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""czaja""]Pany co myślicie o takim wozidełku:
http://otomoto.pl/skoda-octavia-model-2 ... 82798.html[/quote]
Godne auto :good: badaj historię i wpadaj kupować jeszcze z moich stron jest, to i spota można uczynić :piwo:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

krzychu20
nie rób tego Krzysiu :) po co ? dawałem kiedyś link z fajnym opisem co i jak z strumienicami :)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

czaja
z chęcią pojadę z Toba czajkowski bo czasu mam dużo :) a 2 kierowce pewnie byś potrzebował i oglądcza :)
Kedy ?

Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

Krzysiu :

http://www.chojnacki.com.pl/testy źle dobrana pogarsza osiągi :(
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""kolo""]krzychu20
nie rób tego Krzysiu :) po co ? dawałem kiedyś link z fajnym opisem co i jak z strumienicami :)[/quote]

Z racji tego, że samą rure wstawić to problem z przeglądem będzie a tu wygląd jak katalizator jest więc inaczej ;)

Póki co nie ruszam ale zastanawiałem sie właśnie nad tematem
Katalizator po przebiegu juz niewiadomo jak wygląda i może lepiej mu się będzie oddychać :jester:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""PaY""]czaja całkiem przyjemna zawsze można zajrzeć na forum octavi [/quote]
A myślisz że skąd ja ją wziąłem? :piwo:
[quote=""kolo""]czaja
z chęcią pojadę z Toba czajkowski bo czasu mam dużo a 2 kierowce pewnie byś potrzebował i oglądcza [/quote]
jak będę się wybierał po coś to dam znaka. oprócz tego trzeba jakiegoś mechaniora brac ze sobą. jak kupowałem landryne to Maciek ogarnął dobrze temat.
Zapytanie w odpowiednim temacie na OCP już złożyłem. mam nadzieję że ktoś coś wie o tej sztuce. jak coś to pożyczam kasiorkę i lece na zakupy.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

czaja
najwyżej polskim busem pojedziemy :D a dalej Misiek nas powozi :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""czaja""]jak będę się wybierał po coś to dam znaka. oprócz tego trzeba jakiegoś mechaniora brac ze sobą. jak kupowałem landryne to Maciek ogarnął dobrze temat.
Zapytanie w odpowiednim temacie na OCP już złożyłem. mam nadzieję że ktoś coś wie o tej sztuce. jak coś to pożyczam kasiorkę i lece na zakupy.[/quote]
Piotrek jak coś to wołaj do Bishopa on z GWE to pewnie zna tam w okolicy mechaniorów co ogarną, poza tym w Wejherowie samym masz aso Plichta, a jak nie tam to wołaj chłopa do Gdańska to ogarniemy coś tu na miejscu
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Piotrek jak coś to wołaj do Bishopa on z GWE to pewnie zna tam w okolicy mechaniorów co ogarną, poza tym w Wejherowie samym masz aso Plichta, a jak nie tam to wołaj chłopa do Gdańska to ogarniemy coś tu na miejscu[/quote]
spoko loko. najpierw musze zadzwonić czy jeszcze aktualne - to raz. a dwa to jeszcze skołować kase. z aukcji widzę że to jest miejscowość Szemud. kawałek od Wejherowa - 17km. z centrum gdańska to 40km. strasznie kusi mnie to auto, bo to jedyny słuszny pakiet w Octavii. kij, że jasna skóra. mamy speców na forum to pomogą mi to utrzymać w dobrym stanie.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

czaja
masz szpeca w kitajcu ale w większości w wwa on Ci doradzi :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""czaja""]spoko loko. najpierw musze zadzwonić czy jeszcze aktualne - to raz. a dwa to jeszcze skołować kase. z aukcji widzę że to jest miejscowość Szemud. kawałek od Wejherowa - 17km. z centrum gdańska to 40km. strasznie kusi mnie to auto, bo to jedyny słuszny pakiet w Octavii. kij, że jasna skóra. mamy speców na forum to pomogą mi to utrzymać w dobrym stanie.[/quote]
Jest w bardzo ładnym stanie i mega wyposażenie dalej po nich to już tylko Superb był. Kombinuj pan, a jak będziesz już chciał jechać i działać to wołaj będzie się działać :piwo:
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

Wracajac do tej strumienicy byłbym na nią zdecydowany mówimy tutaj o tej co wygląda jak kat rzecz jasna :crazy: tylko teraz czy mamy jakiegos szpeca, który umie dobrac hęęęę :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Ile ludzi :O
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

na pewno w pierwszym lepszym zakładzie z tlumikami taka strumę Ci sprzedadzą i założą bo to kasa, jak to będzie dzialać tego nikt nie wie, może jesli dojdzie do pogorszenia albo polepszenia ( w co wątpię) parametrów silnika to będzie to na tyle małe, że nie odczujesz tego w jeździe, ja w poprzednim wozidle "wytłukłem" stary katalizator i wspawali mi go znowu bez syfu ze środka
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

polakotek

mi sie cos popiepszyło czy Ty bylas juz niebieska a teraz dalej pomaranczowa (kandydat) ?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”