Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

[quote="shao"][quote="KondzioR."]Shao powiedz dlaczego miałem nie zachwalać jak auto przez 5 lat użytkownia nie wymagało żadnych dodatkowych napraw, było robione to co trzeba, filtry,oleje,zawieszenie,rozrząd i czyszczenie EGR'a ;)
[/quote]

Jeszcze musisz sie troche nauczyc jezeli chodzi o reklame :D koniec tematu :D[/quote]

Nie będę ludzi robił w ciula, auto jest jakie jest, ma swój wiek i swój przebieg.
Poza tym nie spieszy mi sie ze sprzedażą, jakby było cisnienie to byłoby inne podejście do tematu:)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

shao wtedy jak podpinałeś lapka pod złącze u mnie i chciałeś wykasować mi kontrolkę (dobrze, że 200zł w kieszeni :crazy: ) to można było zobaczyć jaki mam faktyczny przebieg? bo coś nie chce mi się wierzyć w ten z zegarów :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Krzychu kadetem odkręci :D
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="Bielo"]shao wtedy jak podpinałeś lapka pod złącze u mnie i chciałeś wykasować mi kontrolkę (dobrze, że 200zł w kieszeni :crazy: ) to można było zobaczyć jaki mam faktyczny przebieg? bo coś nie chce mi się wierzyć w ten z zegarów :)[/quote]

Mozna nawet sprawdzic kto robil Ci swapa na deske z mercedesa :crazy:
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Post autor: zybercik »

[quote="KondzioR."] jakby było cisnienie to byłoby inne podejście do tematu[/quote]
Nie chce wiedzieć jakie, bo nie spiesząc się wciskałeś tego passka co najmniej kilku osobom :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="Czasiu"]krzychu20 a te śruby czasem nie trzymają się na tarczy ??[/quote]

Nie...
tak to mniej wiecej wygląda : co prawda 6n ale zasada taka sama
http://img15.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2394744089 i na to nakłada się tarcze hamulcową

[quote="zybercik"]Nie chce wiedzieć jakie, bo nie spiesząc się wciskałeś tego passka co najmniej kilku osobom [/quote]
Już podobne hasło pisałem to było wielkie oburzenie...
Zaraz bedzie podobnie :closedeyes:

Pora na śniadanko :grin:

Piotrek a jaki kolor tego auta wgl ? :)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2012, 10:26 przez krzychu20, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="zybercik"][quote="KondzioR."] jakby było cisnienie to byłoby inne podejście do tematu[/quote]
Nie chce wiedzieć jakie, bo nie spiesząc się wciskałeś tego passka co najmniej kilku osobom :grin:[/quote]

Powiem Wam że mega mnie zadziwiacie... wciskać a pokazać że mam na sprzedaż to całkiem dwa odległe od siebie słowa...
Dobra koniec tematu ;)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

spinacie sie passatem :P

kupił co uważał za słuszne ;) i oby mu chodził lepiej niż fiatolot ;)

Dziękuje tyle w tym temacie:P
Awatar użytkownika
shao

[quote="zybercik"][quote="KondzioR."] jakby było cisnienie to byłoby inne podejście do tematu[/quote]
Nie chce wiedzieć jakie, bo nie spiesząc się wciskałeś tego passka co najmniej kilku osobom :grin:[/quote]

:crazy: :grin:

[quote="krzychu20"]
Już podobne hasło pisałem to było wielkie oburzenie...
Zaraz bedzie podobnie :closedeyes:[/quote]

Damy rade... :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="KondzioR."]Powiem Wam że mega mnie zadziwiacie... wciskać a pokazać że mam na sprzedaż to całkiem dwa odległe od siebie słowa...
Dobra koniec tematu [/quote]

haha
Zadziwiasz to Ty Nas swoim zachowaniem a'la Pabluś i taki jeszcze jeden urlopowicz... :crazy:

Pokazać rozumiem przez dodanie ogłoszenia

Wciskanie natomiast to zachowanie takie jak Twoje: ten passat nie bo cos tam ten nie, mój najlepszy, igła pewniak
Nie bierz tamtego bo tani i bedziesz musiał włożyć.... Lepiej od razu dać wiecej i nic nie dokładać

:closedeyes:
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Aleee Wy płytko myślicie, ludzie opanujcie sie :)

Co Ty Krzysiu wiesz o życiu mając jeden samochód na dodatek kupiony w ideale praktycznie?
Przerabialiśmy tyle tematów że uwierz mi jest kupić jeden porządny a nie bo ten 500zł taniej, ma 300km mniej a na dodatek nie ma rysy na zderzaku..

Dorośniesz to może zrozumiesz pewne rzeczy :D

A teraz na prawdę koniec tematu bo nie chce mi sie czytać Waszych teorii i powodzenia w życiu a szczególnie przy kupowaniu samochodu 12 letniego czy nawet starszego, z nie malowanym żadnym elementem w oryginale i najlepiej jakby jeszcze miał folie na siedzeniach i oryginalne opony.

Pozdro pis jou !
Awatar użytkownika
Czasiu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Czasiu »

krzychu20 dzięki za sprostowanie

Wydaję mi się że wystarczy gwintownikiem przejechać bo nie łapie mi śruby tylko na początku.Czasem złapie śrubę ale jak dokręcam powoli to się ześlizguję.Tylko nie wiem jaki otwór zrobić gwintownikiem,bo tolerancja jest od 10,20 do 11
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

dobra, mod może posprzątać bo letni żar bije do głowy widzę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

haha rozluźnijcie poślady :D policzcie do 5 i dajcie sobie buzi :D i nie kłócić sie ! :D
Awatar użytkownika
shao

[quote="KondzioR."]Aleee Wy płytko myślicie, ludzie opanujcie sie :)

Co Ty Krzysiu wiesz o życiu mając jeden samochód na dodatek kupiony w ideale praktycznie?
Przerabialiśmy tyle tematów że uwierz mi jest kupić jeden porządny a nie bo ten 500zł taniej, ma 300km mniej a na dodatek nie ma rysy na zderzaku..

Dorośniesz to może zrozumiesz pewne rzeczy :D
[/quote]

Najpierw zrob prawo jazdy, a potem gadaj o samochodach :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”