[quote="przem_polo"]Tylko pogoda sie popsula i zimmno troche jest.[/quote]
Pogoda dziwna jest bo jak słonce przyświeci to gorąco aż, ale zajdzie za chmure, wiatrem zawieje i zimno :blush2:
Ale ogólnie nie narzekam- oby nie padało bo fajnie sucho juz jest
[quote="krzychu20"]Pogoda dziwna jest bo jak słonce przyświeci to gorąco aż, ale zajdzie za chmure, wiatrem zawieje i zimno [/quote]
U ciebie slonce,a u mnie pochmurno caly czas i wiatr wieje.
Nowy temat swapu viewtopic.php?f=10&t=40658 na dodatek w 6r
a ja jestem tak wściekły, ze mam ochotę zabić :angry2: wychodzi na to, że koła sobie założę za tydzień :angry2: Pozmieniali mi grafik i dziś gniję do 18 (wiadomo wulkanizacje do 18 czynne) jutro 12h :angry2: a miało być wolne, za to w środę ten cholerny wyjazd i o 15 koniec pracy, a co ja zrobię o 15, gdzie całe miasto zawalone w pip korki, o 23:30 wyjazd na wawę, po czym z wawy wracam w piatek 1:15 i w sobote rano na 12h do pracy :angry2: wolne dopiero w niedziele, czyli znów gie wielkie załatwię i dopiero w poniedziałek wolne, super co ?? Jeszcze ten pajac żelowany tu był i sadził swoje mądrości, po prostu miałem ochotę odwinąć z prawego za takie teksty i zachowanie. Plus taki, że maniak vw z ochrony ma chyba dla mnie dekle do kół, jutro ma mi podrzucić do pracy to sprawdze czy pasują
Karol a to nie możesz jakoś przed pracą dać do wulkanizacji oni ci założą następnego dnia odbierzesz i pod domem założysz wielkiej filozofii z tym nie ma
[quote="Marcinek"]Karol a to nie możesz jakoś przed pracą dać do wulkanizacji oni ci założą następnego dnia odbierzesz i pod domem założysz wielkiej filozofii z tym nie ma [/quote]
filozofia jest na takiej zasadzie, że w innym miejcu są koła, w innym miejscu opony i w jeszcze inne muszę zwieźć zimowki na przechowanie, po prostu porzeba by było kilku h by ogarnać i zgrać się ze starszym moim by był akurat w pracy, bo u niego w magazynku trzymamy koła, u mnie garaż odpada bo zbyt wiele osób tam łazi i ma do niego dostęp
Kupilem se druga karte do aparatu (oprocz tej mam jeszcze 45342 innych, ale inne pojemnosci), zeby byly dwie takie same w korpusie. Czas na dokonczenie filmu
[quote="PaY"]bry dzień[/quote]
Pay, w domu już? wlepy poszły? bo musze poinstruować rodzinę, żeby się odczepiła od moich paczek. Nie wyobrażasz sobie ile gadania jest jak zobaczą naklejkę za 3 zł..
[quote="przem_polo"][quote="krzychu20"]Pogoda dziwna jest bo jak słonce przyświeci to gorąco aż, ale zajdzie za chmure, wiatrem zawieje i zimno [/quote]
U ciebie slonce,a u mnie pochmurno caly czas i wiatr wieje.
Nowy temat swapu viewtopic.php?f=10&t=40658 na dodatek w 6r[/quote]
Za 6K to by 1.4 TDI nie przełożył z 6n2.