Poszukiwania koła etap zero. dalejs ie szuka był plan na merce odpadły potem gotti rowniez jak na razie nie mam pomysłu na cos fajnego w 15" jak na razie leza w garazu OZ, Rh CUPy, oraz 13" steffany BCW 8j wiec ak cos nie znajde fajnego cos sie zalozy
Air etap kompersor za drogi

Co do srodka jak na razie mam 2 kiery nie wiem co zalozyc pierwsza to RAID HP a druga Nardi torino przy czym ta druga jeszcze jeździ u sasiada w audi

przyszedł pomysł na hydrografike ale nei wiem jak wypali na dniach mam mieć cennik dokladny co i jak. pare rzeczy poszło do chromu dzis czekam az gośc mi do firmy przywiezie jak ogarnie zaklad nowy wykonania nie znam ale cena mnie ucieszyła wiec warto przetestowac
A co do reszty polo odpalone po zimie wczoraj nawet mało glupiało

jak na razie trwaja poszukiwania dupowozu bo yariska musze zostawic rodzicom bo zime jeszczze yariska przejeździłem ale jednak potrzeba 2 auta w domu a polo nie chce tluc po Kielecich drogach wole niech czeka w garazu

wiec to na razie tyle jedni powiedza ze nic sie nei dzieje inni ze tak a ja powiem tyle dzieje sie tyle ile sie ma dziać nie mam parcia na szybkie skladanie auta niektórzy juz wiedza jaki jest plan na polo inni nie, jeszcze inni nie musza

Pozdrawiam wszytskich