Witam, dawno nic nie dodawałem więc czas coś tam zaktualizować. Chociaż dużo się nie działo ale w końcu coś zaczęło z racji, że zostałem przyjęty na okres próbny do pracy. Mam tylko nadzieję, że po tym okresie nie wyrzucą
Pierwsze co to nabyłem zestaw małego detailingowca od Shiny Garage, ogólnie jestem zadowolony z zestawu
Od razu pierwszego dnia zabrałem się za czyszczenie samochodu z zewnątrz, z efektów byłem bardzo zadowolony.

Dodatkowo za pomoca pasty autosol wypolerowałem koncowke wydechu.
Kotkowi efekty się podobały
Ostatnio kładłem kable pod audio do bagażnika ale to będzie dopiero w aktualizacji jakoś w połowie października

Teraz Gdy wyjąłem tylną kanapę ujrzałem taki oto syf.

Od razu zabrałem się za czyszczenie przy pomocy Lime APC, na prawdę świetny produkt.

Wszystko po wyczyszczeniu zaczęło jakoś wyglądać.
Wyprałem również fotele i ten materiał który jest w bokach bagażnika. Powiem szczerze, że efekt był bardzo ciekawy.

Wszystko ładnie schło w moim pokoju. Fotel kierowcy również był wyprany ale nie robiłem już tylu zdjęć.
Ten sub w tle to zapowiedź kolejnej aktualizacji, na razie będzie on grał w tej obudowie aero BR od RE Audio ale już są pierwsze projekty "zabudowy" (bardziej skrzyni) bagażnika. Ale o tym wkrótce.
Od siebie dodam, że ciężko dostać półkę tylną do polo 86c2f w coupe. Kupiłem już trzecią w ciągu 6 miesięcy z racji, że u mnie ktoś wyciął dziury i wsadził jakieś śmieszne głośniczki. Brzydko to dla mnie wygląda ale niestety. Wszystkie które kupowałem oczywiście jest wyjęta z wersji coupe po kontakcie ze sprzedającymi wszystko się zgadza. Niestety półka dotarła do mnie i oczywiście jest inna. Wygląda na półkę od pseudo kombi a nie od coupe... Do tego jest 3 cm dłuższa.
Poprzestałem na takich zakupach i będę tak jeździł a w czasie zimy gdy zrobię to co mam w planach, nie będzie mi już potrzebna.
Jeśli komuś brak mam ładną półkę w granatowym kolorze do (chyba) pseudo kombi, ma 48,5 cm szerokości gdzie moja ma 45,5 dlatego nie pasuje

Mogę tanio oddać
Dzięki Lime APC zrobiłem również mały porządek pod maska.
Nie jest to aktualne zdjęcie, ponieważ potem plastiki dostały jeszcze dressing. Zdaję sobie sprawę, że "clean" to to nie jest ale jest zawsze czyściej i milej otworzyć maskę gdy trzeba coś zrobić.
Tak dla porównania na masce od spodu pokazuję jaki tutaj brud był
No i druga strona po wyczyszczeniu ale przed nałożeniem wosku.
To chyba jak na razie było by wszystko