[quote="damianese"]nie wiedziałem, że tutaj też jesteś z Polówką

myślałem że na czarno te rączki zrobisz a tu taki dziwny kolor, na żywo pasuje to ?[/quote]
Zobacze jak założe poliuretany na ile to usztywni zawias

. A co do rączek to w rzeczywistosci w 80-90% pasuja do reszty . Może aparat trochę kolor przekłamuje i dlatego taka sie wydaje . Jestem z nich bardzo zadowolony bo sporo vagów ma piekne wnętrze ale po otworzeniu drzwi ukazuja sie obskurne raczki które psuja wszystko.. A że w koncu wsadziłem z przodu PowerBassy to przy okazji raczki ogarnięte.
[quote="pawellini"]Masakra to co zrobiłeś z autem oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu! :oki:
Bardzo mi się podoba![/quote]
Dziekuje miło że komuś sie podoba :piwo:
[quote="MiSiEk-GDA"]Mega wrażenie robi :oki: Mam nadzieję, że będzie do obczajenia na żywo na tegorocznej VW Manii

[/quote]
Na faktori będe napewno

na Vw mani raczej tylko w piatek do godziny 20-21max no chyba że zostane na noc ale wątpie.
[quote="krzyDOLAR"]bardzo ładnie rozwinąłeś ten temat, polo wygląda meega świeżo! jak dla mnie - szkoda tylko że wypolerowałeś czoło felg, myślę że całe w lakierze wyglądałyby lepiej. ale nie zmienia to faktu, że dodaję je do ulubionych

[/quote]
Dzieki za dobre słowo. A co do polerowanego frontu to akurat zabieg który mi sie podoba . Koło całe w niebieskim było by nudne i sie zlewało z nadwoziem . Pamiętam na zonie takie czerwone 6n z pneumatyką które miało koło w kolorze nadwozia wielu wówczas pisało że za dużo czerwonego w czerwonym i tu było by podobnie. Kwestia gustu oczywiscię :piwo:
[quote="korzenio"]do zobaczenia na faktorii !

[quote="JuStIcE"][quote="korzenio"]Fele do mnie nie przemawiają (6,5j to jak kółko od roweru)[/quote]
Nie żebym się czepiał, ale one mają 6J
I tak jak Krzychu mówi, lepiej byłoby, gdyby front był w kolorze

[/quote]
Fele do mnie nie przemawiają (6,5j to jak kółko od roweru) ale polo spoko :oki:[/quote]
Jak pisałem prędzej w temacie gdyby Cms poszły na wiosnę to by było cos skręcanego w 8-9j i bankowo 17cali. Tak waskie koło pozwala mi tez zejść max w dół i nie martwie sie że cos wystaje poza obrys auta. Bo polo czasem smiga i musi bys choć troche zgodne z prawem jak i mobilne
[quote="Marcin86c"]gdyby wszystko było niebieskie to wyszła by z tego niebieska plama... tak jak jest jest dobrze i oryginalnie, a wzór felg ładnie się wyróżnia[/quote]
Marcin i własnie o to chodziło :piwo:
[quote="polopatryk1234"]lukasz6oo często zaglądam do Twojego tematu :blush2: auto bardzo ładne,mody na plus+ ogólnie podoba mi się Twoje podejście do tematu i za to wielki szacun.
Chętnie bym obczaił na żywca Twoje polo,gdybym wracał z nad morza?co Ty na to?
jeszcze raz gratki pięknego auta :piwo:[/quote]
Zapraszam obym tylko uwiną sie z tulejami bo puki co auto na kanale sto. Podejście do polo wzieło sie z poprzedniczki czyli byłej już borówki swoja droga ciekaw jestem jak ona sie miewa :roll: .
Dzis dalej grzebałem z wahaczami . Poszły w piach no i udało sie pomalować w proszku pierwsza warstwa anty-korozja a następnie druga czarny pół mat. Podobnie zrobiłem z łącznikami . Sórby dałem do ocynkowania. Wahacze wyglądają w końcu jak należy :oki: Czekam juz prawie tydzień na poliuretany co mnie trochę :banghead: :banghead: