6n2 By DanieloS

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

Dobre fanty.Szczególnie podoba mi się kiera :good:
Wrzuć foty daszka i nawiewów
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

rozumiem ogarniasz kiere, ale bez poduchy ? sama zaślepka
Obrazek
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: dan_199 »

baton - Też zastanawiałem sie nad malowaniem ale ponoć wychodzi to 3 razy drożej niż oklejanie alkantarą a poza tym czytałem że po malowaniu nawet używając najlepszych materiałów ta podsufitka w dotyku stanie się szorstka po pewnym czasie
kondii - wstawie fotki jak wyschną te elementy i zamontuje je bo na razie trzymam je na strychu i schnął :)
Adrian_Malbork - ogarniam ogarniam :grin: bez poduchy bo z tego co czytałem u Tofika nie da sie jej ogarnąć wiec pozostaje mi tylko zaślepka ale w sumie mnie to nie przeszkadza
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

a mogłeś poczekać :D jest fajna w skórze i z multifunkcją w giełdzie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: baton »

Nigdy nie wiadomo jak długo czekać, czasem coś się kupi wydaje się po okazyjnej cnie, a na drugi dzień można kupić w jeszcze lepszej cenie lub lepszej wersji ;)

Akurat ta kierownica multifunkcyjna nie spełniałaby swojej roli. Wygląda lepiej, ale nieopłacalne byłoby podłączenie tej kierownicy tak, aby można było korzystać z jej możliwości (o ile jest to możliwe).
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

w sumie mogłem poczekać ale tak jak napisał baton nigdy nic nie wiadomo co sie wydarzy a multifunkcji i tak nie da sie podłączyć (niestety) do naszego polo wiec lipa a poza tym teraz zamiast chromu chce mieć czarny połysk dlatego chyba zegary też przemaluje na właśnie ten kolor bo sie zacząłem nim strasznie jarać :D
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Mam do Ciebie pytanie odnośnie tej alcantary na podsufitke. Ile materiału kupiłeś i jakim klejem będziesz ją przyklejał ?
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Kupiłem 2 metry tej alkantary gdyż boczne słupki zamierzam malować a nie oklejać i kupiłem klej butapren wiec zobaczymy jak sie bedzie sprawować :)
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Tak oto sie prezentuje nowa kiera, deska oraz czarny połysk we wnętrzu (pozostaje jedynie go wypolerować :) ).
Niestety zdjęcie zrobiłem tylko jedno tak na szybko gdyż nie miałem idealnej czystości we wnętrzu :blush2:

Obrazek
Awatar użytkownika
sprajt
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: sprajt »

[quote=""dan_199""]Tak oto sie prezentuje nowa kiera, deska oraz czarny połysk we wnętrzu (pozostaje jedynie go wypolerować :) ).
Niestety zdjęcie zrobiłem tylko jedno tak na szybko gdyż nie miałem idealnej czystości we wnętrzu :blush2:

Obrazek[/quote]

Dla mnie rewelacja !
Obrazek
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Jak dla mnie kierownica na duży plus. Bardzo dużo jest zabawy, aby ją włożyć i manetki działały poprawnie ?
Awatar użytkownika
drifter
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: drifter »

Konkret robota :clapping:
czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Dzięki wielkie :piwo:
Więcej fotek pewnie bedzie jutro jak wysprzątam wnętrze gdyż ta zima mnie juz męczy co posprzątam to sie brudzi :angry2:
Kierownicę bardzo prosto jest wymienić starą wyciągasz nową wkładasz gdyż pasuje p&p a jeśli chodzi o manetki to jeszcze ich nie ogarniałem z braku czasu ale z tego co wiem z tematu Tofika to odbijanie kierunków da sie ogarnąć natomiast z tego co wyczytałem klaksonu niestety nie :blush2:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Kiera na ogromny plus! Ja bym pokusił się jeszcze o jej obszycie np. czarne z beżową nitką lub beżowe z czarną :crazy:
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

[quote=""dan_199""]Tak oto sie prezentuje nowa kiera, deska oraz czarny połysk we wnętrzu (pozostaje jedynie go wypolerować :) ).

Obrazek[/quote]

Panie jest konkret :oki:
Listwę nawiewu nie umalowałeś??dobrze ja widzę??
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”