[quote=""Bartosz85""]strasznie krzywo ~ te listwy przykleiles.[/quote]
Ja ich nie przyklejalem :p beda zwalane takze :agree: kumpel mnie namawia na smoked ale nie wiem caly czas sie zastanawiam :roll:
Chcialem ale niestety mialem malowane drzwi kierowcy i schodzily razem z lakierem wiec przykleilem spowrotem i zostaja. Mieszkam i parkuje w miescie (nie mam garazu) i listwy juz nieraz mi drzwi uratowaly.
Szkoda, że te atski nie zostają i że nie są to 14''. Do srebrnej budy psują nad wyraz fajnie.
[quote=""Bartosz85""]Chcialem ale niestety mialem malowane drzwi kierowcy i schodzily razem z lakierem wiec przykleilem spowrotem i zostaja. Mieszkam i parkuje w miescie (nie mam garazu) i listwy juz nieraz mi drzwi uratowaly.
[/quote]
To może z 6n2 w kolor budy maźnij? Chyba najlepszy kompromis w tym aspekcie pomiędzy wyglądem, a użytkowaniem.
nom fajnie sie rpezentuje na tych koleczkach jak by byly 14 tak jak mowi _edi to juz calkiem miazga by byla ogolnie bardzo ladna polwoeczka ostatnio cos mi sie srebrne zaczely podobac
Przeglądnąłem temat ; ) podoba mi się kolor ; p [ciekawe czemu]
Dobrze wyposażona ; ) standardowe operacje na pewno nadadzą uroku autku ; )
Powodzenia w dalszych modyfikacjach, dbaj o nie :oki:
Srebrny wymiata ; ) podoba mi się u Ciebie open air ; ) i klimka, co do mojego grillu będę wymieniał wszystko po kolei ; )
mam pytanie jaki jest rozmiar głośników z przodu planuje zakup ale nie chce mi się rozbierać tapicerki a widzę że Ty wymieniałeś