[quote=""paffcio""]niezle lecisz z tematem, wez to powoli zaczynaj skladac bedzie naprawde niezle 6n2, tylko o lakier zadbaj odpowiednio!
btw. co do dyszy poszlo pw

[/quote]
Dzięki, a co do składania, to będzie powoli, nawet bardzo powoli. Muszę odkładać spore pieniądze na lakiernika. Widać po fantach, że jest kilka elementów do malowania. Zresztą nie wiem czy czasem całego auta nie przemaluje. Do malowania jest front, lotka, jak ktoś się przyglądnął zdjęciom to widać, że jeden próg jest wgnieciony, więc podlega wymianie. Będę szukał nakładek od GTI. I największy problem, to dach:

Zaznaczam, że dach to jest jeden z elementów w tym samochodzie, który nie był malowany. Maska, zderzak, błotnik od strony pasażera były malowane, drzwi również coś musiały być robione i to niestety bardzo źle, bo nie ma z dołu uszczelki i pojawiło się ognisko korozji. Klapa i strona kierowcy nie była ruszana. Podsumowując do malowania są: Zderzak przedni, lotka, progi, dach, drzwi pasażera (nie wiem czy lepiej nie kupić nowych, niż bawić się ze starymi) i dach.
Jeżeli w tym roku udałoby się auto z zewnątrz pomalować byłoby super, ale wiem że może byc ciężko. Stąd w jednym z postów pisałem, że nie wiem czy auto na najbliższy sezon uda się przygotować. Plan jest też taki, aby ta zima była ostatnią dla tego samochodu