Pasuja 1:1 nic nie trzeba grzebac. Kwestia zamiany. Nawet do Paska B4 pasuja jak ulal i juz wypatruje takich czarnych do mnie bo wygodne i trzymanie lepsze
[quote=""borys_wrocek""]
stonoga daj znać czy będziesz na aquaparku to podrzucę ci panel do konsoli.[/quote]
Panel już niepotrzebny przełączniki z passata b5 do grzania zostały zamontowane do tunela z 6n2 fotki niebawem
[quote=""stonoga""]Panel już niepotrzebny przełączniki z passata b5 do grzania zostały zamontowane do tunela z 6n2 fotki niebawem [/quote]
czekamy !! :yahoo:
No i pięknie stonoga:) Ja niestety nie miałem sivasca do pomocy i trochę się musiałem z tym namęczyć.
[quote=""ThundeR""]może głupie pytanie ale czy w tym miejscu też były przełączniki elektrycznych szyb?[/quote]
Były ale tylko w Polo Classic z wnętrzem z 6n2 - niestety CAN więc dużo z nimi nie podziałasz. A przełączniki różne tam mogą być: podgrzewanie tylnej szyby (ja tam mam lusterka), esp, kontrolka hamulca przy automatycznej skrzyni i widziałem też z lupo przycisk "eco".
Felgi przepiękne oczywiście, okropnie podobają mi się reflektory ale mogę sobie pomarzyć.
I jedno pytanie czy pozwolisz skopiować tunel? Pomysł przedni. Sam chciałem adaptować od BMW.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
Nowe gratki już są :
Nagrzewnica Climatronic z Golfa 4
Panel do Climatronica
Nagrzewnie podłączyłem z Panelem sterowania Pare plusów dwa minusy i pięknie chodzi w garażu na stole. :acute: