Jak wczesniej na poczatku tematu wspomnialem bylem mlody i glupi hahaha wiec juz nie cisnijcie tak tematu body xP
Polo nabralo nowego wygladu , wpadl przedni szeroki zderzak tylny zostal taki jak byl tylko zmienil sie troche kolorystycznie i jak narazie na ten moment zostanie do wiosny , chyba ze nie wyglada az tak tragicznie to zostanie na stale . Wpadly tez nowe lampy no i oczywiscie smlked xD w ten sam design pojda tez halogeny w zderzak ale jak narazie brak czasu . Gwint tez juz jest ale na montaz poczeka do wiosny . Wpadlo tez na wymiane kilka plastikow wnetrza .
Fotki z aktuala polo w zimowym setupie wrzuce niebawem szalu nie ma ale po woli do przodu tym razem z glowa a nie jak szczerbaty na suchary aby byly zmiany xD
Powiedzcie mi pany gdzie moglbym znalesc klosze cleer do przednich lamp ori ?
[quote=""pologreentmk""]sama polerka za wiele raczej nie zdzialam , klosz od srodka jest karbowany wiec raczej cleer z tego nie wyjdzie[/quote]
skoro robią oczka na soczewke, to i całośc by się dało, tylko czy to bedzie świecić jak należy ? :niewiem: Wydaje mi sie, że nie, bo przecież w zwykłej lampie te karby służą odpowiedniemu załamaniu światła :roll:
Wizualnie bedo zmiany napewno po woli zaczalem pierwsze zmiany , w najblizszym czasie planuje korekte lakieru montaz gwintu no i przede wszystkim jakis felunek typowo niemiecki mysle nad bbs rs , rm (ale ze sporo fur cisnie na tych kolach to sprawa pod znakiem ? ) , jestem na etapie poszukiwania ciekawych kol . Audio troche robie wizualnie do tego co bylo i jest sie nie zmienilo , przezucam klocki i testuje . Czesciowo juz sie troche zmienilo ale foty dopiero wrzuce w week , jestem w delegacji i nie mam jak ogarnac tego .