Wuja ja gdzieś znalazłem fotki i na przyszłość sobie zapisałem...
Nie pamiętam czyje to ale z tego co widze to chyba na oryginalnych mocowaniach jest.. Chodź na błotniku to nie jestem pewien.. http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 0118p.jpg/
Polo 6N by qK. Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
jestem pod ogromnym wrażeniem jak szybko i fajne lecisz z tematem jestem pewny że będzie grubo i myśle że sie nie zawiode plus za kiere Powodzenia w dalszym modzeniu
jacekszymek1 dobrze, że trochę przymroziło bo auto było by już pewnie skończone na ten sezon...a tak troszkę prac sobie odłożyłem i dłubanie mnie czeka, więc nudy nie będzie
fajgi: w to nie wątpie bo patrząc na twoje tępo robienia koło polówki to zapewne jak by nie te mrozy to na wiosne było by gotowe na cycuś glancuś a tak to bedziesz miał co robić i nie bedziesz sie na pewno nudził
Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam na zakończenie projektu
[quote=""jacekszymek1""]niecierpliwościa czekam na zakończenie projektu[/quote]
Konczac jedne zmiany.,Myslimy zaraz o drugich.To pewnie jeden z etapow projektu sie moze skonczyc.
Mysle,ze zobaczymy tu duzo wiecej,niz mozna sadzic.
no jak nie jak tak jak się zrobi 10 stopni planuję poważną polerkę lakieru...a na razie zająłem się komorą silnika.....do pełnego sukcesu muszę przepolerować jeszcze raz pokrywę zaworów.....ale i tak już się świeci :)na aku zrobiona jest nakładka z blachy nierdzewki Lakier to niebeiska perła z palety BMW ( chyba z motoru )
za fotki przepraszam, następne postaram się wrzucać w miniaturach.....do tego szukam jeszcze niebieskich kabli WN ....albo czerwonych....i kolektor wydechowy ma małe pęknięcie pod osłoną.....myślę o nierdzewce.....ale cena mnie odstraszyła.....
[quote=""fajgi""]do tego szukam jeszcze niebieskich kabli WN ....albo czerwonych.[/quote]
Nie ma do tego silnika.Chyba,ze jakies malowanie tych co masz.