[quote="blonchal"]ta folia wygląda jak byś miał klosze przepalone używane od 1921r. takie folie są legalne? przecież światła osłabia na bank[/quote]
Inni wychodzą z teorii "to ma wyglądać nie świecić" :lol:
co do kierunków oblepiania lub tylnich świateł to ok... z tyłu i kierunki nie muszą świecić perfekcyjnie bo i tak się zauważy ale z przodu to przecież trzeba widzieć, chyba że ktoś ma noktowizor hehe teraz myślę czy tylnich nie oblepić u mnie tą folią :-D ale przód odradzam
czytałem opinie o TYC ze to lipka troche jest,ze pekaja,nie sa trwałe i nie zawsze chca sie spasowac, prawda to ?? bo jesli te opinie to jakis ferment to bym kupil nawet te TYC jesli byly by jakies okazyjne
[quote="krrisu17"]czytałem opinie o TYC ze to lipka troche jest,ze pekaja,nie sa trwałe i nie zawsze chca sie spasowac, prawda to ?? bo jesli te opinie to jakis ferment to bym kupil nawet te TYC jesli byly by jakies okazyjne[/quote]
Bujda. Nie mam z nimi żadnych problemów poza tym, że spasować nie moge, ale to wina tego, że moje 6N było bite z tyłu i kiepsko poskładane. Nie różnią się prawie wcale od HBM.