Vw Polo 6n2 by facaldo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: facaldo »

Mają lata ale bieżnik w dobrym stanie a cena za sztukę jak za free :grin: wogóle gość ma straszne nietypowe rozmiary..
Byłem obejrzeć je tydzień temu z krzDolar i był w szoku ,że gość ma takie oponki...
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

facaldo
10 dla opon to dużo te w sezonie będą mieć już 11, nie wiem czy to właściwy zakup.
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

jak dla mnie to jednak 11 letnia opona to ciut za dużo, dziś właśnie przyszły mi tez prawie nie zuzyte Conti ale z 2008, tez toche się naszukałem bo na allegro pełno starzyzny
Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

Musiałem coś kupić a za 100zł/szt to naprawdę dobra cena ...ciekawy jestem , czy znajdziecie taki rozmiar w używce !!!
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

facaldo
no tak tak wiem - wygląd przede wszystkim ! choć przynajmniej firma właściwa...
Kedy ?

Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

nie kupowałem nowych opon , bo nie wiem czy będę miał jeszcze te felgi czy nie więc nie chciałem wydawać kasy na nowy komplet , sami rozumiecie , a wyszło tak a nie inaczej.......
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

facaldo doskonale rozumiem, jeszcze tydzień temu zarzekałem się że kupie 4 nowe opony, ale fakt że na fajne 195/45/15 musiałbym położyć z 1,5 tysia, zdecydowałem na razie wymienić 2 bardziej zużyte na prawie nowe ale jednak używki
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

facaldo
:piwo: spoko tylko wiesz, trochę krytyki nie zaszkodzi bo wszyscy na laurach byśmy się rozłożyli :) nam chodzi o Twoje bezpieczeństwo ;)
Kedy ?

Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

Panowie ja doskonale rozumiem was i szanuje wasze opinie i wypowiedzi , ciężko jest znaleźć oponę używaną w dobrych pieniądzach w nietypowym rozmiarze i prawie idealnym stanie oraz w miarę nowe. Opony są w dobrej kondycji , sam krzyDolar był ze mną je oglądać i sam powiedział ze warto :) więc je kupiłem.
Dodam że w Skodzie Fabii , którą mam od nowości posiadam oponki z 2002 roku i są w dobrym stanie i nic się nie dzieje , a przy cenach obecnych :banghead: to można się za głowę złapać i tyle ...
Miejmy nadzieję ,że będzie dobrze :piwo:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

facaldo podaj mi numer do gościa bo potrzebuje dwie sztuki najlepiej nowe Uniroyale Rainsport 185/55/14 tyle że w normalnej kasie a nie po takiej jak sprzedają serwisy :grin:
Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

pawellini mam komplet takich opon michelin ale już trochę używane :( na jeden sezon straczą .... nr podeślę ci na pw
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

facaldo te alusy były odnawiane że tak ładnie lakier na nich wygląda? :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="pawellini"]facaldo te alusy były odnawiane że tak ładnie lakier na nich wygląda? [/quote]
Paweł:
viewtopic.php?f=77&t=14840&start=120
To te same, zanim poszły na handel to LeMaNeK odmalował, by nikt nie latał z różowymi ;)
Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="pawellini"]facaldo te alusy były odnawiane że tak ładnie lakier na nich wygląda? :)[/quote]

Wiesz co , koła kupiłem od LeManek coś z nimi robił ale i tak trza było porawiac ranty i wogóle, teraz się polerują i może je sprzedam dlatego kupiłem używane oponki , a jeśli nie to na przyszły rok renowacja środek najprawdopodobniej w śliwkę :vinsent: wtedy nowy kpl opon i muszę dokupić dekle ale cena straszna :( zobaczymy jak będzie , na chwilę obecną cieszę się z tego co mam a jak będzie to wszystko wyglądać to wyjdzie w praniu :)
Awatar użytkownika
facaldo
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="pawellini"]facaldo te alusy były odnawiane że tak ładnie lakier na nich wygląda? [/quote]
Paweł:
viewtopic.php?f=77&t=14840&start=120
To te same, zanim poszły na handel to LeMaNeK odmalował, by nikt nie latał z różowymi ;)[/quote]
no właśnie i zapierdzielił je jakimś badziewiem "kolor taki jak się tłumiki " pryska :butcher:
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”