Wszystkie części są od Passata. Takie podłączenie nie zaburza obiegu, w każdej chwili można wyłączyć klimatyzacje schowka, a poza tym jest identycznie jak wymyśliła fabryka VW w Passacie B5. Nie ma żadnych świstów i hałasu jest za to chłodno w schowku, szczególnie w upalne dni.
Długo nie miałem czasu na aktualizacje wątku, a dzisiaj udało się znaleźć czas więc temacik w końcu doczekał się aktualizacji :yahoo:
Ostatnia większą zmiana był zakup felg 16×7 Seat Leon Cupra + opon Continental ContiPremiumContact 2 195/45/16 (brakuje jeszcze tylko dekielków prawdopodobnie czeka mnie wizyta w ASO),a na obecna chwilę Polo prezentuje się mniej więcej tak:
[quote="Skfarek"]Raf.ik ładnie na tych seatowskich się prezentuje :good:[/quote]
Dzięki Nie widziałem nigdzie Polówki na takich felgach ,a pasował mi rozmiar 16x7 więc je wybrałem (no chyba ,że ktoś ma jakąś fotkę innej Polówki na tych kołach)
[quote="Osa"]Wg mnie felga strasznie słaba i jeszcze gorsza opona na ten rozmiar[/quote]
Kwestia gustu mi pasuje felga ,a rozmiar 205 zamiast mojego 195 nie pasował mi wizualnie ,bo wole jak wystaje lekko felga a nie opona. Więc też przyłączam się do pytania:
[quote="Skfarek"]Osa a co Ci w 195/45 nie leży?[/quote]