Wszyscy się chyba na mnie poobrażali za ostatni wybryk. No cóż, szkoda ;P Polo dostało nowe kółka no i na bieżąco prowadzone są coraz to kolejne naprawy/mody. Wskoczyły nowe głośniki, kierunki, stelaże zderzaków, znaczek no i pełno innych dupereli. Porobiłem dzisiaj trochę fotek, oto one:
Zdjęcia niestety nie wyszły tak jak tego chciałem, ale przynajmniej mogłem pobawić się lustrem z porządnym obiektywem (mowa oczywiście o ostatnich trzech). Na czas wakacji wyjeżdżam z kraju tak więc przy samochodzie nie będzie się nic działo, ale po powrocie mam zamiar zrobić kapitalny remont karoserii i rozejrzeć się za PY
Felgi to BBS Mahle 6Jx13 ET13, natomiast opony to Dunlop SP Sport 2000 175/50/13. Tak niski profil pozwolił mi dociągnąć dziada do odcinki na piątce i uniemożliwił wjazd do garażu
Nie bez kozery pytałem Cię o oponki Generalnie felgi to historia która się ciągnie od kilku miesięcy i dopiero ostatnio miałem przypływ gotówki który pozwolił mi to sfinalizować.
Nie chce Cie urazic, ale na ostatniej fotce głownie przez ogniskową obiektywu Polo wygląda jakby to byl golf. kanciaty i prosty ;]
Cena felg dość ciekawa, pewnie można dostać taniej, ale nie tak błyszczące i w dużo gorszym stanie. Bardzo Fajnie wyglądają. Ciekawe jakby wyglądały w moim czarnym Polo ;]
Nie chce przekopywać tematu, ale ciekawi mnie jakie masz zamontowane zawieszenie?
Wszystkie informacje są w pierwszym poście, aktualizuję go na bieżąco. Jest to jakiś tani kit supersporta który kupiłem razem z czerwonym polo. Jak mi się powiedzie, to może będę składał gwint.
Za porównania do golfa zawsze się obrażam ale prawda jest taka, że dla niewprawnego oka są prawie identyczne, natomiast jeśli ktoś się orientuje to odróżni je bez problemu niezależnie od kadru Coś w tym jednak jest na tym zdjęciu
Fakt, ja też nie darzę sympatią golfów. Buda golfa jest przesadnie duża w porównianiu do kół, szerokości itp...Jest siermiężny. Polo jest takie w sam raz ;]
wiesz to chyba kwestie gustu. Mnie tez sie podoba mk1, ale po pewnym modyfikacjach szeroka duza stal, niskie zawieszenie... ale np mk2 to juz dla mnie troche potworek. Porównywalem wlasnie golfy mk2 bo naszej polowki sa mniej wiecej z tego samego okresu.
Ja oczywiście też mówię o mk2. mk1 jest bardzo urokliwym samochodem z seksowną pupą gdy na wąskiej lampie Nie liczę jednak ile razy ktoś twierdził, że jedzie ze mną w golfie dwójce. Mam wtedy ochotę takiemu delikwentowi podziękować za przejażdżkę i wyprosić Inną sprawą jest, że z Golfami mk2 i nowszymi zawsze kojarzy się dresiarnia.
[quote="forteller"]Nie liczę jednak ile razy ktoś twierdził, że jedzie ze mną w golfie dwójce.[/quote]
Takie małe ot, nie łam się bo ja też nie zlicze ile razy ludzie mi mówili, że mam golfa..