VolksWAGGIN 6n by miki96

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: miki96 »

Kubrick-to nie jest wcale zły pomysł, mam w piwnicy stare wiadro aluminiowe, wypoleruję się, zrobi się dziurę w dnie, pojedzie sie do tłumikarza i przyspawa mi to.Tylko nie wiem czy lepiej polerka czy może na czarno pomalować, mniej zachodu i może lepiej pasować.

A tak na poważnie, to bardzo bym prosił o jakieś foto jak wygląda Polo z takim tłumikiem: http://moto.allegro.pl/tlumik-koncowy-p ... 09518.html bo nawet sobie tego nie wyobrażam...

Teraz idę do piwnicy po to wiadro, jak wrócę to wrzucę fotki czarnej stali na zimę.
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Miki96
To tak krótko i na temat wg mnie : :shock: :banghead:

Ale jeśli tobie się podoba to ok. Twoje auto , ważne żeby jeździło i cieszyło właściciela.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

dawaj serie nie kombinuj! dospawaj końcówki tdi polerowane
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

oczywiście zartowałem z tym wiadrem, ale jak mam dać nakładkę jak ori w Polo jest tak wygięty w dół?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

a ja Ci mowie po co ci ten tlumik ja mialem prawie 5 lat w roznych autach i masakra niedalo sie jezdzic w dalekie trasy ,po godzinie juz leb nawalal :banghead: popatrz u mnie to tak wyglądala 2rurka niedosc ze wycialem zderzak czego potem zalowalem no ale coz czlowiek uczy sie na błędach

tak wyglądal montii dosc duzy byl :commando:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

a tak inny model montii troche mniejszy
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

zrob tak jak inco pisze ja tez tak bede robil najleposze rozwiazanie jezeli chdozi o tlumik
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

znaczy... nam(tzn mi i mamie) ten dzwięk nie przeszkadza zbytnio, też już było zrobione na tym tłumnioku kilka tras tzn. nad morze i z powrotem(tj.900km.) na wesele i z powrotem(tj.480km.) i też codzienna jazda po mieście... a jak mamię nic nie przeszkadza to już naprawdę szału nie ma...z zewnątrz to nawet, nawet słychać, ale wewnątrz nie jest źle :grin: ps. i kat jest wycięty a w jego miejscu strumienica 50cm.

Więc taki tłumik jak kolega marcc_Jr podał pasował by wizualnie do Polo? Bo niechce tam zbytnio pakować serii... Musi być trochę tuningu :rotfl:
Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 20:59 przez miki96, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Przem0
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Przem0 »

jeżeli chodzi ci o te co pokazal kolega marcc_Jr to z dwojga złego proponuje tą drugą dwururke
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

hm.. tylko, że mi sie bardziej podoba ten pierwszy... :crazy: a są jeszcze jakieś opcję? najlepiej NIE SERYJNY...jakieś konkretne linki z allegro?
A
Anonymous

kurde ale sie uparles na te tlumiki a ja jeszcze co innego zaproponuje mam nadzieje ze Elmo nieobrazi sie ze daje jego autko popatrz tlumik koncowy z poloneza http://img22.imageshack.us/img22/9531/93204027.jpg + dospawana koncowka z ori tlumika a tak brzmi http://www.youtube.com/watch?v=blw7MftGzNw
odpowiada Ci przynajmniej skromnie ładnie i z gustem a nie wiadro jak Kubrick napisal :)
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

hm... to i tak tego tłumika nie będę dawał zaraz, teraz, bo narazie trochę mao $$, najpierw trzeba zacząć od takich rzeczy jak:np. naklejka na tylnej szybie :mrgreen:

Wiesz, chcę wyczuć klimat, w jakim na być me PÓLÓ :jester:
A
Anonymous

[quote="miki96"]hm... to i tak tego tłumika nie będę dawał zaraz, teraz, bo narazie trochę mao $$, najpierw trzeba zacząć od takich rzeczy jak:np. naklejka na tylnej szybie[/quote]
:banghead: :banghead:
to po co to cale mieszanie z tlumikiem ???
Awatar użytkownika
Przem0

z naklejek to proponuje jakiegos tribala zeby jeszcze o klape zahaczał rozmiarami :crazy:
m
memla
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: memla »

http://allegro.pl/koncowka-sportowa-tlu ... 64761.html

taka końcowka wygląda supcio miałem w polo 86c taka a teraz brat ma taka w bwm e46

mała zgrabna i pasuje do sylewti
Awatar użytkownika
Przem0

memla, jeszcze jakis neon do srodka i komplet :oki:
A
Anonymous

miki96
ty sobie poprostu jaja robisz sadzac po wypowiedziach :scratch: doprowadz najpierw polo do stanu seryjnego a potem przyjdz na forum po porady
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”