Wasze propozycje konkurencji organizowanych podczas Zlotu

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Halinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Halinka »

Cóż wygrana oponę mam do dzisiaj w bagazniku :-D
Co do ilości osób w aucie.... kiedyś nazwano moje autko "Ciężarówką Halinki" także sporo się zmiesci :aniolek:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

Halinka
Classic też dużo pomieści! :D

Co do konkurencji z piciem piwa... Ekhm, lepiej żeby PanTata o tym nie wiedział :grin:
A dla pocieszenia dla tych, co nie mogą przekonać mamy/żony czy kogoś tam. Mieliśmy nie jechać na V Zlot, ale jakoś tak wyszło, że pojechaliśmy, a na ten jedzie już cała rodzinka (oprócz suni i świnki morskiej :crazy:). Więc ludzie wiary! :D
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
Halinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Halinka »

U mnie też ilość uczestników się zwiększy :cool2:
Obrazek Obrazek
c
cfk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cfk »

do classica wchodzi 13 :)
i jeszcze bagażnik byl wolny :D
Bo czerwone jest szybsze

cFk
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Mi w 6n 7 osob weszlo, z tylu mogli spokojnie oddychac i auto spookjnie objechalo pol miasta xD
Mysle, ze 13 osob to nie problem, tylko bym sie bal o zawieszenie :P
c
cfk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cfk »

kwestia chęci - u nas wszelkie rekordy tego typu są pobijane w sytuacji kiedy masz do wyboru zmieścić się do auta albo naginać pieszo z 7 km o 5 rano, bo dobre imprezie ;)

rekord to jest 18 w polonezie jak na razie :D
Bo czerwone jest szybsze

cFk
Awatar użytkownika
chalabala
Stefan

Post autor: chalabala »

[quote=""rangerek""]d4ri0 hala jest super pomysłem - jesteśmy niezależni od pogody - ale dopiero jak załatwimy ośrodek :):) no i zależy jakie koszta i odległość od ośrodka
[quote=""bruczyk""]konkurs picia piwa na czas tez byl spoko.(nasze zloty)[/quote]
czy ja moge startować? czy jestem z automatu wykluczony[/quote]

Hahah, ja nawet pamiętam jak z m.in z Tobą w szranki stawałem. Cieszyłem się jedynie z gratisowego browarka:)

Myslę, że taki konk z udziałem Rangerka to po prostu jedynie gra o 2 i 3 miejsce na podium:D No chyba, że żona zabroni:D
Warszawa 2005 | Muszynka 2005/2006 | I Bronisławów 2006| Muszynka 2006/2007 | II Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | III Więcbork 2008 | V Kozienice 2010
Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

ps ma ktoś filmik ze zlotu no.1? ze mną w roli głównej? ja kiedyś dawno miałem ale zaginął
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
Awatar użytkownika
chalabala
Stefan

Post autor: chalabala »

Hehe, muszę poszukać:D
Warszawa 2005 | Muszynka 2005/2006 | I Bronisławów 2006| Muszynka 2006/2007 | II Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | III Więcbork 2008 | V Kozienice 2010
Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

chalabala bede zobowiazany
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

dopiszcie mnie do mat do DDR'a. Voolf jedna, a ja mam drugą
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

Passlandis
to może lepiej z miseczką na masce, w której znajduje się jajko i jakiś slalom zrobić.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

[quote=""Passlandis""][quote=""d4ri0""]to może lepiej z miseczką na masce, w której znajduje się jajko i jakiś slalom zrobić.[/quote]
Jak najbardziej :) A właśnie, co do jajka to...
to będą czerwcowe dni, więc może być gorąco... Zabawa polegać może na tym, komu uda się usmażyć jajko na masce ten wygrywa xD :rotfl: ^^[/quote]

Zaczynam obczajać, gdzie można nabyć teflonową maskę. :oki:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

jesli moge sie wtracic i dorzucic swoja opinie...od 3 lat mamy ustalony plan zlotu ktory i tak jest bardzo napiety. super ze macie pomysly, tylko prosze wziac pod uwage ze organizatorzy zlotu rowniez chcieliby chociaz troche wypoczac na zlocie. w zeszlym roku z limpkiem od rana jezdzilismy na policje ( ;) ) pozniej po przejezdzie w deszczu ustawialismy plac, a nastepnie megarowerek, sprzatalismy i ledwo zdazylismyz wypisywamniem dyplomow na zakonczenie zlotu. moje zdanie jest takie: megarowerek, felga/opona, siatka, noga, plac manewrowy, moze ping pong, moze konkurs dla par albo konkurencja dla modow. fajnie by bylo gdyby w tym roku podzial obowiazkow byl troszke wiekszy. kto jezdizl na zloty wie ze i tak ten plan jest dosc napiety a fajnie by bylo otworzyc piwko i pogadac tez z ludzmi...ale to tylko moje biadolenie
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

jujor
to po co tworzyć temat z propozycjami skoro konkurencje są z góry ustalone? Skoro plan jest tak napięty to może wydłużyć zlot o jeden dzień, albo przejść szkolenie z zarządzania czasem. Moja propozycja jest taka:
skoro już powstał temat o konkurencjach to za powiedzmy miesiąc zrobić vote jakie chcielibyśmy konkurencje a następnie stworzyćsztywny plan co o której godzinie. Jeśli ktoś się spóźni trudno, ale inaczej będzie tak jak piszesz, że z jednej konkurencji będzie trzeba biegać na drugą. Kolejna sprawa to nie ustawiać konkurencji:
12:00 megarowerek
13:00 piłka nożna
14:00....
zrobić jakiś rezerwowy czas na posprzątanie i dojście na kolejną konkurencję. I oprócz tego apel do wszystkich, którzy mają być na zlocie, że jak jest dzień z konkurencjami to podejść do tego z życiem i jak organizatorzy mówią, że coś zaczyna się za 10 minut to przyjść za 7 a nie po 20 minutach. W ten właśnie sposób wszystko się przesuwało w zeszłym roku. A piłka nożna nie odbyła się z przyczyn niezależnych od organizatorów :grin:
:amen:
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”