Dzisiaj zawitałem do zakładu autko juz jest po szpachlunku. Szyberdach jest wyjety dzisiaj tez nie bedzie szyb. Jutro idzie podkład. Co by nie było juz na 15 Maja bedzie gotowy. Wiec jezeli zawitacie do grodziska na naszego spota bedziecie mogli sobie poogldac. No jezeli czas pozwoli postaram sie pojawic na spocie Warszawskim w przyszłym tygodniu.
Ogolnie to bardzo serdecznie zapraszamy do Grodziska Mazowieckiego na Spot VW. Wiecej info :
Jutro pierwszy raz ide zobaczyc Pole po powrocie z wyjazdu do Niemiec. I tutaj musze sie pochwalic ze odwiedziłem w drodze powrotnej Muzeum VW w Wolfsburgu Piękne miejsce Co do poli wiem ze juz jest podkłdem zrobiona teraz chyba robione były elementy. Wiec do 15 powinienem sie wyrobic
Po lekkiej nieobecnosci u mojego lakiernika zwiazanej z wyjazdem. Wczoraj i dzisiaj nie mogł sie odemnie odpedzic. Ale rowniez dzien przed wyjazdem bylem cyknac pare fotek szpachlowania autka. I oto kilka z nich 04.05.2010 :
Po przyjezdzie nie czekajac ani minuty dłuzej poleciałem znowu na lakiernie autko było juz w podkładzie 10.05.2010 :
Dzisiejsza wizyta juz była bardziej owocna i ucieszyła moje oko. Wczoraj wieczorem zadzwonił do mnie lakiernik sa pierwsze elementy w lakierze. Dzisiaj z rana nie bylo co czekac w caddylaka i do lakierni oj tak lusterka i błotnik juz sa ale zdjec nie bedzie hie hie a tak potrzymam wszystkich jeszcze w malej takiej co nieco niepewnosci A moze jednak zmienilem kolor a moze nie. Na nie ktorych zdjeciach widac w rogu moje czesci ale dojrzy je tylko sokole oko. Dzisaj etap kolejny malowanie budy. 11.05.2010 :
Wczoraj została pomalowana tez buda wiec prace naprawde duzymi krokami zblizaja sie do konca:) I oczywiscie kilka fotek ze stanu autka. Progi pomalowane barankiem... to nie jest kolor własciwy
Podłogaa jest zabezpieczona bardzo pieknie wyczyszczona i zrobiona zabezpieczona nie ma prawa nic sie stac do soboty byc powinien. Mozliwe ze przyjade bez wnetrza
[quote=""maluszek""]Podłogaa jest zabezpieczona bardzo pieknie wyczyszczona i zrobiona zabezpieczona nie ma prawa nic sie stac do soboty byc powinien. Mozliwe ze przyjade bez wnetrza [/quote]
No właśnie mnie teraz czeka wymiana podłogi :banghead: .Zaboli po kieszeni.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu