Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

No to patrz, jeszcze jestes starszy ode mnie :D bo ja z 28 stycznia :P

no pewnie, ze diete mam :D zmotywowalam sie ostatnio, jak zobaczylam moje zdjecia z gimnazjum jak w kosza gralam, ale super laska wtedy bylam :(
Nie ma Polo, jest Skoda :(
T
Tajg3r
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Tajg3r »

[quote="dan_199"]Tajger
Fajny filmik ale popracuj nad barkami głownie nad aktonem środkowym i jak robisz wyciskanie to nie prostuj do końca rąk gdyż staw łokciowy dostaje po dupie ale i tak jest bardzo dobrze :bb: :piwo:[/quote]

Dan, dzięki wielkie za opinie! :D Staram się, staram. Ale wiesz jak to jest, człowiek sam sobie trenerem itd, a co do techniki wyciskania, to staram się to właśnie robić, bo też o tym słyszałem. :)

Paulinko, a teraz myślisz, że nie jesteś? :crazy: Skoro ćwiczysz, to sam fakt o czymś już świadczy. :D A widzisz, to udało mi się Cię przegonić. :D :D
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Zawsze jestem super laska, ale wtedy chyba jednak bylam bardziej :D ale spoko, zostalo 99 dni do sezonu bikini, dam rade :crazy:
T
Tajg3r
Kontakt:

I to mi się podoba. :D W razie czego, jakbyś potrzebowała pomocy czy rady, pisz do mnie śmiało, jeśli będę wiedział, to na pewno pomogę. :oki: :buziak:
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: dan_199 »

wiem wiem jak to jest ja właśnie w tym roku zrobiłem kurs instruktora fitnes i w sumie własne doświadczenie jest najważniejsze :) a ile juz ćwiczysz ?
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Juz mowilam, mozesz zostac moim osobistym trenerem :roll: nie no, cwicze tez, bo w koncu musze sie wybrac do wku :D
T
Tajg3r
Kontakt:

Zgadza się. Bo ja wiem, będzie jakieś 3 - 4 lata, ale główna kwestia, to, że nie trzymam jakoś specjalnie diety. Jak pracowałem w rowerowym, to nie było nawet o tym mowy, często gęsto było tak, że nawet przez cały dzień nic nie jadłem. :glare: No, ale ćwiczę tylko dla siebie, więc mi wystarcza. ;) Jedynie co mi ciężko idzie, to siłe wyrobić na klatce. Masakrycznie mi to idzie. :glare: Na nogi rekord mam 117 kg w przysiadzie ze sztangą, a na martwy ciąg nie próbowałem, bo złamałbym u siebie sztangę na bank, ale obstawiam, że ponad 200 bym pi*nął.

Paulinko, podciąganie i pompki ciśnij. :D
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

kobiety sie nie musza podciagac :P z tymi pompkami to jest tragedia...
T
Tajg3r
Kontakt:

Aaa, no to luzik w takim razie. :D Ja kiedyś umiałem na jednej ręce kilka zrobić, ale teraz nie wiem czy bym zrobił. :scratch: Ogólnie popracuj nad mięśniami klatki piersiowej co do pompek i tricepsami. ;)
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

To doświadczenie już jakieś jest i masz racje najważniejsze żeby ćwiczyć tylko dla siebie a nie dla innych :) z klatką tak jest że czasem sie człowiek zatnie i ciężko idzie podnieść wiecej a ćwiczysz sam czy z kimś ?? i rekordzik na nogi całkiem całkiem :oki:
T
Tajg3r
Kontakt:

Głównie sam ćwiczę, bo każdy po jakimś czasie wymiękał i nie chciało mu się ćwiczyć, no, ale ostatnio i ja mam chwile zwątpienia. Sam też jak będę miał możliwość, to może zrobię papiery instruktorskie, fajna sprawa. :D
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Dlatego potrzebuje trenera, no :D
T
Tajg3r
Kontakt:

Jesteśmy umówieni. :D A tak z ciekawostek, to wspomnę, że starałem się o pracę u Jarka Dymka na jego siłowni, nawet z nim już rozmawiałem, no ale nie wyszło. ;) swoją drogą kawał byka z niego. :crazy:
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Ja ćwiczyłem 2 lata sam i w sumie mogę powiedzieć że były one stracone gdyż przez rok ćwiczenia z bratem przyrosty były takie jak właśnie przez te 2 lata ćwicząc samemu a chwile zwątpienia to coś normalnego i chyba każdy sie z tym boryka wiec powodzenia i walcz dalej :) Kurs mogę śmiało polecić gdyż bardzo dużo ciekawych informacji można sie dowiedzieć a dodatkowo zarabiać na tym co sie lubi robić
T
Tajg3r
Kontakt:

Z kimś jest lepiej moim zdaniem, bo jest rywalizacja, a wiadomo, że chcesz być zawsze najlepszy. ;) Tylko nie wiem nawet czy u mnie gdzieś tu robią takie kursy. :scratch: No, ale porozglądam się. :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”