[quote="Speede_ZGL"]Mam być szczery? Kurczę Bartek, ponad 20 stron tematu, a auto szału nie robi. Pokuszę się o stwierdzenie że brakuje w dalszym ciągu podstaw. Gleba i koło![/quote]
A ówno prawda, nie kazdemu sie musi podobac, mi sie osobiscie podoba, ładnie mu w czarnym i do tego białe fele, ładnie sie to kontrastuje.
Teraz ja mam byc szczery? Moze jest i naklepane 20 stron w temacie ale powoli i do przodu Bartek działa z autem w przeciwnym razie moze bys sie juz nim golił

Wszystkie mody mi sie podobają, moze temat jest ospały z deka ale wszystko jest robione z głową, pod siebie i tandety w auto nie pakuje, ja tez auto robie pod siebie a nie pod publike i chwała takim ludziom za to

Tak jak robi z CA cos mu aktualnie tam syczy przyjemnie, ale powolutku kasa sie zbiera na cos konkretniejszego jak załozy to bedzie kosa i tyle w temacie. Mam nadzieje ze na przyszłorocznym Ślesinie bede miał szanse obadac autko na zywo bo jest tego warte przynajmniej dla mnie
Swoją droga musze tu czesciej zagladac bo aktuala zrobiłes a mi to uciekło :crazy:
A żem sie rozpisoł :lol: