puncek
czerwone i czarne fajnie ale ja chce dodać coś z usa!!!! zeby całkiem autem zakrecic !!!!Foty jak wszystko zrobie niedlugo!!pozdro pawellini
pokaze najczesciej na frakcji cultsyle targówek pozdro !!!!
Dzis zrobilem przymiare calego kompletu na jedna strone,wyszlo fajnie podoba mi sie,przód dobrze siadł az sie zdziwilem myslałem ze bede mósial wywalac pomocnicze ale nie widze potrzeby bo nisko siadł
jeszcze pare tu
:jester: ale farcik dzis miałem,,, mialem kontrol ale nie miałem na sobie RSLEK tylko zimówki załozyłem na wieczór ale kierownica w srodku sie niebieskim nie spodobala :jester:
negat aaaa ja mam bezpieczny sposób na negatyw z tylu :D
jezeli masz dojscie do szlifierki płaskiej magnetycznej z stołem kątowym to niech ci zrobia podkładke pod czop. tylko do tego musza zrobic jeszcze 4 podkładki pod sruby o tym samym pochyleniu.
Fajnie to koło będzie wyglądało, ale mały negatyw nie zaszkodzi, ostatnio widziałem Gofra I na 9J i mial delikatny negatyw, kozacko to wyglądało, ale nie podoboja mi sie te białe kierunki, jakoś tutaj mi nie pasują, ale to już twoja kwestia wyboru. działaj
KURCZE KOLEDZY I MNIE ROZSZYFROWALI pisałem zreszta ze akcent USA !!! zagośći i wlatują pomarańczowe kierunki zobaczymy jak to wyjdzie,halogeny tez chce naciagnąc w inny kolorek