Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""Paffcio""]Stosunki Doodb... Miedzynarodowe :D[/quote]

A no przeszła mi taka myśl ale tam jest w uj ludzi na tym kierunku już :blush2:
Poza tym na dziennych to przerypany rozkład zajęć mają- do późnych godzin wieczornych i wgl :blush2:

[quote=""Bielo""]my nawet nie pisaliśmy tylko poprosiliśmy o wizytację dyrektora naszego instytutu, po wizycie pani doktor przestała mieć z nami zajęcia [/quote]

No to pania doktor mieliście a my mamy wielką panią mgr :closedeyes:
O a czemu tak ?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""krzychu20""]No nie potrafi przekazać wiedzy Co ciekawsze tydzien temu jak pisaliśmy poprawke to powiedział, że nikt nie zaliczył. Później na mailu patrzymy a kolesiowi z Ukrainy jednak zaliczył choć też niewiele kumał

Nie lubie typa okrutnie i tylko się powstrzymywałem, żeby mu nie wygarnąć czegoś
[/quote]
bez kitu, widzę że za wiele to się nie zmieniło od momentu, kiedy bawiłem się w studenta :doh: dalej jest wysepka i topielce co na nią chcą dopłynąć czy jak to tam szło, masakra :(
[quote=""krzychu20""]uj tam w niego, babka tez jest dobrze łupnięta
Chłopaki wpadli na pomysł, żeby napisać podanie o zmiane wykładowcy Tylko gorzej jak nie wyjdzie to dopiero nas bedzie katowała [/quote]
no jak to nie przejdzie to będziecie mieć przesrane fest, a za zwyczaj takie rzeczy nie przechodzą , bo za zwyczaj to wykładowcy są nieomylni tylko ludzie durni
[quote=""krzychu20""]Nie mam siły juz do tego i nie widze przyszłosci w tym.....[/quote]
najgorsze jest to, że ostatnio w naszym pięknym kraju bardzo często jest, że nawet po włożeniu wysiłku i skończeniu "tego" przyszłości nie widać również :banghead:
Nie wiem jak wy, ale ja sobie odpaliłem kasztelana :)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""krzychu20""]
O a czemu tak ?[/quote]

przedmiot był "metody badania mediów", a kobieta nam puszczała prezentacje o dzieciach co za dużo w gry grają :doh: jak jej wytłumaczyliśmy że nie o tym ma być to zrobiła prezentację żywcem ściągniętą z neta :doh: kolega wziął netbooka i pokazał jej po zajęciach że ta prezentacja jest jakiejś panny z Rzeszowa :D później dali nam kolesia co w Agorze pracuje i była już kosa na zajęciach :D
Obrazek
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Rzuccie studia, zostancie NINJAMI!
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

MiSiEk-GDA no właśnie Karolu tylu ludzi wykształconych jest a pracy nie ma :blush2:
ten koleś z logiki to ma tych tytułów grubo "Dr hab. inż. prof. nadzw." i jest dyrektorem instytutu mechatroniki własnie czyli działu na którym studiuję :glare:
Ja w sumie chciałem studiować a nie się uczyć- i co mnie najbardziej boli, że cieciuchy co na zajęcia nie chodzili mają pozdawane bo ściągnęli i się śmieją :|

Ale kij tam nie ma sensu drążyć tematu-gdybym miał robote nagraną to nie zastanawiałbym się tylko zostawił to w cholere jak mój jeden ziomek właśnie....
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote=""shao""]Rzuccie studia, zostancie NINJAMI![/quote]

ja po pierwszym roku studiowania na Uniwersytecie Warszawskim rzuciłem studia na 3 miesiące :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""krzychu20""]MiSiEk-GDA no właśnie Karolu tylu ludzi wykształconych jest a pracy nie ma [/quote]
z kostkiem23 ostatnio na gg gadałem ten coś może powiedzieć wiele w temacie, bo się strasznie męczy chłopina bez pracy
[quote=""shao""]Rzuccie studia, zostancie NINJAMI![/quote]
mądre słowa sensei :piwo:
EDIT:
Kurde ładne nawet :grin:
http://moto.allegro.pl/ronal-oryginal-p ... 68064.html
tylko ciekawe czemu kurier taki drogi :scratch:
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

za 100odbiore i wyśle :P
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

te Pirelli P6000 to nie jest jakiś nowy model, opony pewnie do wywalenia :scratch:

edit. jednak mogą być nowe, ale opinie na temat prowadzenia są raczej negatywne z tego co zdążyłem poczytać :blush2:
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Bielo""]te Pirelli P6000 to nie jest jakiś nowy model, opony pewnie do wywalenia :scratch:[/quote]
To są świetne opony :) Miałem takie i trzymały lepiej niż Conti Sport Contact pomimo tego, że były węższe.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

ja się będę musiał na giełdę w niedzielę z ciekawości przejechać, bo cieplej już jest bliżej sezonu to i więcej osób z gratami pewnie będzie, może nóż coś znajdę :)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote=""JuStIcE""][quote=""Bielo""]te Pirelli P6000 to nie jest jakiś nowy model, opony pewnie do wywalenia :scratch:[/quote]
To są świetne opony :) Miałem takie i trzymały lepiej niż Conti Sport Contact pomimo tego, że były węższe.[/quote]

to ja już nie wiem, kolega takie kupił do W123 używki, przejeździł sezon, zobaczymy czy założy teraz na wiosnę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

MiSiEk-GDA nie zakładaj 14' do 9nki :(
Jeżeli będzie praca a wszystko na to wskazuje że będzie to ciekaw jestem czy wytrzymam do końca sezonu bez zmiany koła :grin:
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Paweł, po sezonie jest zazwyczaj najlepiej takie coś robić, bo jest wysyp fajnych kółek za dobrą kasę :
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Czas pokaże,może swoje wpierw przemaluje :grin:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”