[quote=""krzychu20""]No nie potrafi przekazać wiedzy Co ciekawsze tydzien temu jak pisaliśmy poprawke to powiedział, że nikt nie zaliczył. Później na mailu patrzymy a kolesiowi z Ukrainy jednak zaliczył choć też niewiele kumał
Nie lubie typa okrutnie i tylko się powstrzymywałem, żeby mu nie wygarnąć czegoś
[/quote]
bez kitu, widzę że za wiele to się nie zmieniło od momentu, kiedy bawiłem się w studenta :doh: dalej jest wysepka i topielce co na nią chcą dopłynąć czy jak to tam szło, masakra
[quote=""krzychu20""]uj tam w niego, babka tez jest dobrze łupnięta
Chłopaki wpadli na pomysł, żeby napisać podanie o zmiane wykładowcy Tylko gorzej jak nie wyjdzie to dopiero nas bedzie katowała [/quote]
no jak to nie przejdzie to będziecie mieć przesrane fest, a za zwyczaj takie rzeczy nie przechodzą , bo za zwyczaj to wykładowcy są nieomylni tylko ludzie durni
[quote=""krzychu20""]Nie mam siły juz do tego i nie widze przyszłosci w tym.....[/quote]
najgorsze jest to, że ostatnio w naszym pięknym kraju bardzo często jest, że nawet po włożeniu wysiłku i skończeniu "tego" przyszłości nie widać również :banghead:
Nie wiem jak wy, ale ja sobie odpaliłem kasztelana