Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

:hello:

[quote=""MiSiEk-GDA""]krzychu20
łap to propo naszych dowcipów o murzynie i prysznicu
http://www.youtube.com/watch?v=dTvtFp_i ... r_embedded[/quote]

:rotfl:

[quote=""MiSiEk-GDA""]teraz krzychu już nie wejdzie pod prysznic tygrysa też dobrze zrobili [/quote]

wejde wejde... pod prysznic :crazy:
Za małą kabinę mam, żeby się go obawiać :jester:
Poza tym na moją pipidówę to tylko w11 by trafil :lol:
:grin:
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Wstaje rano, a tu jakis hartkor w uj x miliard! W Szwajcarii rozbil sie autokar i zginelo 28 osob w tym 22 dzieciakow :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

Karol, 205 na koleiny jest jeszcze ok, powyżej tego profilu zaczyna się już robić nieprzyjemnie.. druga strona to wysokość samej opony, 45 to już dość nisko, chociaż swego czasu latałem w 6n2 na 195/45 i problemu większego nie miałem.

Mimo wszystko uważam, że powinieneś poszukać minimum 15, 9n to jednak większe auto od 6n/6n2 gdzie jeszcze 14 wyglądała w miarę dobrze. Wiem, że ekonomia odgrywa tu kluczową rolę, ale wolałbym poczekać i dozbierać na większe koło ktore będzie jakoś wyglądało w tej budzie. Silnik masz w miarę mocny więc z zamulaniem itp. nie będziesz miał problemu.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

shao
masakra:| ogladam na tvn24...
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

o fak :shock:
:glare:
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Przerabane... najpierw jak zobaczylem zdjecie to myslalem, ze to w PL bo karetka wygladala bardzo podobnie... masakra x miliard!
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""przem_polo""]Te felgi sa z malopolskiego.Fajna nazwa miejscowosci Alwernia.Nie za male na letnie[/quote]
wiesz już różnie myślę, wszystko rozbija się o kasę jak wiadomo, gadałem dziś z Damianem fajne te czarne sprzedaje co ma alu, ale kurna 16stki i 205x45 to po prostu kamikadze na drogi w moim mieście ten profil, koleiny jakie tu są plus dziury, daje max miesiąc i albo prostowanie albo śmietnik by był. 14stki brałem pod uwagę też bo raz mam letniaki co dostałem rok temu z autem praktycznie z kolcami jeszcze i w idealnym stanie i żal to za grosze oddawać, bo można zaoszczędzić i na tym latać, a dwa z balonem 65 jest jednak bezpieczniej jeśli chodzi o alu[/quote]
Marudzisz Karol :P 205 to dość szeroka opona i większość dziur połknie bez zająknięcia :P Nie wyglądają one na jakieś mega niskie, a auto kilkakrotnie widziałem na żywca :) Jeżeli cena fajna, to bym się nie zastanawiał na Twoim miejscu :) Ja wiem, że dogi możesz mieć nieciekawe, sam mam masakrę, a pomimo tego zakładam co zakładam :) Jadąc do Rzeszowa ode mnie mam 2 kilkukilometrowe odcinki, na których głowa mi odskakuje co chwilę :P Po prostu po dziurach jeździ się uważniej i wolniej trochę, to wszystko :) I nie jest tak łatwo ugiąć oryginalne alu, wierz mi :)
[quote=""kolo""]JuStIcE
możesz rozwinąć ten ten o AFH GTi, tutaj bo tam nie chce offtopu robić ;)[/quote]
Jasne. Kiedyś też myślałem, że 6Nki jako GTI wychodziły tylko z AJV, ale zostałem uświadomiony przez turzola, że jednak nie :P W Austrii nie było tego motoru, tylko AFH i to zwało się GTI. Ponoć w Szwajcarii i Belgii było tak samo, ale tego Ci na 100% nie powiem. I tak, nie każde AFH miało tarcze z tyłu, to była opcja.

Kuurde, masakra co się tam porobiło... Współczuję rodzinom, ja miałem konkretną banię jak 5 moich kolegów zginęło pod kołami TIRa :(
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

:hello:

nooo i kolejny dzień do szkoły....
Awatar użytkownika
JuStIcE

Ja mam wolne :P

Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""JuStIcE""]
Jasne. Kiedyś też myślałem, że 6Nki jako GTI wychodziły tylko z AJV, ale zostałem uświadomiony przez turzola, że jednak nie :P W Austrii nie było tego motoru, tylko AFH i to zwało się GTI. Ponoć w Szwajcarii i Belgii było tak samo, ale tego Ci na 100% nie powiem. I tak, nie każde AFH miało tarcze z tyłu, to była opcja.
[/quote]

6N 1.6 16V GTI był przeznaczony do sprzedaży tylko i wyłącznie na rynek niemiecki. W każdym innym kraju (poza Szwajcarią) nie było możliwości zakupu tego modelu. Na pozostałych rynkach wersja 1.4 16V 101PS była oferowana jako najmocniejsza i oznaczana jako GTI właśnie. Ładnie na planetpolo jest wszystko opisane ;)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

[quote=""Iceman""]Mimo wszystko uważam, że powinieneś poszukać minimum 15, 9n to jednak większe auto od 6n/6n2 gdzie jeszcze 14 wyglądała w miarę dobrze. Wiem, że ekonomia odgrywa tu kluczową rolę, ale wolałbym poczekać i dozbierać na większe koło ktore będzie jakoś wyglądało w tej budzie. Silnik masz w miarę mocny więc z zamulaniem itp. nie będziesz miał problemu.[/quote]
:amen: MiSiEk-GDA jestem tego samego zdania. Jak masz na siłę jeździć na 14' w 9n to już lepiej na stalówkę załóż kołpaki,mówię poważnie...
Polo kolegi Grosza na feldze 15' 7J i oponie 195/55/15 :)
Obrazek
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

Pawellini a możesz napisać co ia jak z tą polerką czym usunąć lakier i co po czym bo ranty mam do ogarnięcia bo brzydkie są
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Poka fele to jak zerknę to Ci wszystko powiem :)
Awatar użytkownika
JuStIcE

Lakier usuwa się na 2 sposoby, albo chemicznie albo mechanicznie. Chemicznie to np. Scansolem, a mechanicznie to albo papierem odpowiednio grubym albo pilnikiem - tego ostatniego nie polecam, jeżeli ranty nie są kto wie jak pozadzierane. Ale jak pokażesz foto, to powiemy Ci więcej :)

Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

można usunąć tez palnikiem ale nie gwarantuję że rant nie zejdzie :crazy: :crazy: :butcher: :butcher: :butcher: :butcher:
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”