[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""przem_polo""]Te felgi sa z malopolskiego.Fajna nazwa miejscowosci Alwernia.Nie za male na letnie[/quote]
wiesz już różnie myślę, wszystko rozbija się o kasę jak wiadomo, gadałem dziś z
Damianem fajne te czarne sprzedaje co ma alu, ale kurna 16stki i 205x45 to po prostu kamikadze na drogi w moim mieście ten profil, koleiny jakie tu są plus dziury, daje max miesiąc i albo prostowanie albo śmietnik by był. 14stki brałem pod uwagę też bo raz mam letniaki co dostałem rok temu z autem praktycznie z kolcami jeszcze i w idealnym stanie i żal to za grosze oddawać, bo można zaoszczędzić i na tym latać, a dwa z balonem 65 jest jednak bezpieczniej jeśli chodzi o alu[/quote]
Marudzisz Karol

205 to dość szeroka opona i większość dziur połknie bez zająknięcia

Nie wyglądają one na jakieś mega niskie, a auto kilkakrotnie widziałem na żywca

Jeżeli cena fajna, to bym się nie zastanawiał na Twoim miejscu

Ja wiem, że dogi możesz mieć nieciekawe, sam mam masakrę, a pomimo tego zakładam co zakładam

Jadąc do Rzeszowa ode mnie mam 2 kilkukilometrowe odcinki, na których głowa mi odskakuje co chwilę

Po prostu po dziurach jeździ się uważniej i wolniej trochę, to wszystko

I nie jest tak łatwo ugiąć oryginalne alu, wierz mi

[quote=""kolo""]JuStIcE
możesz rozwinąć ten ten o AFH GTi, tutaj bo tam nie chce offtopu robić

[/quote]
Jasne. Kiedyś też myślałem, że 6Nki jako GTI wychodziły tylko z AJV, ale zostałem uświadomiony przez turzola, że jednak nie

W Austrii nie było tego motoru, tylko AFH i to zwało się GTI. Ponoć w Szwajcarii i Belgii było tak samo, ale tego Ci na 100% nie powiem. I tak, nie każde AFH miało tarcze z tyłu, to była opcja.
Kuurde, masakra co się tam porobiło... Współczuję rodzinom, ja miałem konkretną banię jak 5 moich kolegów zginęło pod kołami TIRa