[quote="polakotek"]E tam, ze zlotu w sumie sama wracalam, a to 400 km prawie bylo teraz 200 wiec luzik przynajmniej szybko dojade swoja owieczka [/quote]
dojedziesz spokojnie,ja mam nadzieje ze tez.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="polakotek"]E tam, ze zlotu w sumie sama wracalam, a to 400 km prawie bylo teraz 200 wiec luzik przynajmniej szybko dojade swoja owieczka [/quote]
chyba,że zrobi Ci taki dowcip ktoś jak u nas na spocie jednej pani pojechała z Bishopem testować Corrado, a reszta w tym czasie pozmieniała jej kolejność kabli w-n
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]E tam, ze zlotu w sumie sama wracalam, a to 400 km prawie bylo teraz 200 wiec luzik przynajmniej szybko dojade swoja owieczka [/quote]
chyba,że zrobi Ci taki dowcip ktoś jak u nas na spocie jednej pani pojechała z Bishopem testować Corrado, a reszta w tym czasie pozmieniała jej kolejność kabli w-n [/quote]
hehe to było mega zdziwienie oco kaman :crazy:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="Tony"]hehe to było mega zdziwienie oco kaman [/quote]
si miała karpia na facjacie ale skumała, że będzie nie tak coś bo jak wsiadała do auta to każdy lookał oraz się śmiał pod nosem
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]hehe to było mega zdziwienie oco kaman [/quote]
si miała karpia na facjacie ale skumała, że będzie nie tak coś bo jak wsiadała do auta to każdy lookał oraz się śmiał pod nosem [/quote]
ale pani widac bystra
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="Tony"]ale pani widac bystra [/quote]
Taa Natalia raczej ogarnięta jest i skumała, że coś nie si jest teraz już nie zostawia golfa przy nas otwartego jak gdzieś odchodzi dalej
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]ale pani widac bystra [/quote]
Taa Natalia raczej ogarnięta jest i skumała, że coś nie si jest teraz już nie zostawia golfa przy nas otwartego jak gdzieś odchodzi dalej [/quote]
to nygusy z was, :crazy: :crazy: :crazy:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
A ja wstalem, zjadlem sniadanie i juz w robocie. Chyba mam jakas angine albo inny szit, bo hartkor ze spaniem byl ale dalem rade. Teraz trzeba popracowac, a pozniej czas na relaks.