[quote=""JuStIcE""]Taaa, krawężnikami Udało mi się w miarę ogarnać temata, więc zobaczymy jak to poskłądam I tak nie ma ideału, bo żeby był ideał musiałbym oddać je do tokarza, żeby zeszlifował ranty... Polerka też nie jest pierwszej jakości, ale przynajmniej lepiej to wygląda niż "korniki" pod klarem na polerce[/quote]
Nie wygladaja zle na zdjeciach.Nawet bardzo dobrze.Mozna powiedziec,ze walka udana byla.
[quote=""przem_polo""]Nie wygladaja zle na zdjeciach.Nawet bardzo dobrze.Mozna powiedziec,ze walka udana byla.[/quote]
Powiedzmy, że na razie wystarczy. Będzie to dopracowane, ale muszę palce wyleczyć, bo mocno ucierpiały
[quote=""przem_polo""]Wiekszosc jest darmowe,jak sie samemu robi.Placisz dodatkowo jesli robisz cos przez infolinnie i placowkach oddzialach.
Wszystkie bankomaty bre bank sa bezplatne.[/quote]
taa to jest dokładnie jak z Neste (przynajmniej kiedyś przed tym szałem z cenami paliw) że sam się obsługujesz sam płacisz mniej czy też z tymi ubezpieczalniami, co nie mają placówek, tylko niektóre rzeczy to bubel i działają różnie, to mogę z ręką na sercu polecić, że nie jest shit, tylko jedyny ból jest jak mieszkasz w małych miastach i nie masz euro-netów bz wbk czy cash4you (bankomaty za darmo) od groma jak w dużych aglomeracjach to trza wykupić wszystkie bankomaty za 5zł i z głowy, wiem z praktyki jak byłem na mazurach na wakacjach jak to działało.
BTW
Olewam temat cup holderów, bo sprzedawca to burak :doh: napisałem wczoraj grzecznie maila z prośbą o otrzymanie zdjęć na maila aby 2 części zobaczyć stan (w aukcji napisał, że ma 2 sztuki do sprzedania, a aukcja zrobiona na jedną tylko drugiej wystawionej brak) oraz czy jakbyśmy się dogadali to czy wystawi 2 sztuki na jedną aukcję, bo sorry nie zapłacę za 2 mając podkładkę z aukcji w razie coś, że kupiłem jedną. Nie wiem mail w stylu dzień dobry panu itd. z góry dzięki za odp. pozdrawiam, dostałem odp. kolego masz podany numer to jak chcesz to dzwoń nie będę dla ciebie wystawiał nowej aukcji bo tak Ci się podoba. Więc jak nie, to łaski bez dziękuję i do widzenia :assasin:
[quote=""krzychu20""]Dobra spadam spać Dobrej nocy[/quote]
:oki:
[quote=""JuStIcE""]Powiedzmy, że na razie wystarczy. Będzie to dopracowane, ale muszę palce wyleczyć, bo mocno ucierpiały[/quote]
Ja musze za th sie wziasc i auta zaczac szukac.
[quote=""MiSiEk-GDA""]teraz krzychu już nie wejdzie pod prysznic :crazy: [/quote]
:rotfl:
[quote=""MiSiEk-GDA""]tygrysa też dobrze zrobili [/quote]
No daje radę
A ja uciekam spać, cza odespać troszkę nocki, jutro wolne
[quote=""MiSiEk-GDA""]Panowie Ślązacy, jak walczymy dalej z felami: http://moto.allegro.pl/felgi-14-5x100-v ... 89283.html[/quote]
Te felgi sa z malopolskiego.Fajna nazwa miejscowosci Alwernia.Nie za male na letnie.
[quote=""przem_polo""]Te felgi sa z malopolskiego.Fajna nazwa miejscowosci Alwernia.Nie za male na letnie[/quote]
wiesz już różnie myślę, wszystko rozbija się o kasę jak wiadomo, gadałem dziś z Damianem fajne te czarne sprzedaje co ma alu, ale kurna 16stki i 205x45 to po prostu kamikadze na drogi w moim mieście ten profil, koleiny jakie tu są plus dziury, daje max miesiąc i albo prostowanie albo śmietnik by był. 14stki brałem pod uwagę też bo raz mam letniaki co dostałem rok temu z autem praktycznie z kolcami jeszcze i w idealnym stanie i żal to za grosze oddawać, bo można zaoszczędzić i na tym latać, a dwa z balonem 65 jest jednak bezpieczniej jeśli chodzi o alu