[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]ale to musi byc wielka fala Rafal tez tak zrobil jak morze zobaczyl, jeszcze filmik kazal mi krecic [/quote]
taa widziałem z muzyką leciał na ratunek niczym Haselhoff :rotfl:
[quote="Tony"]aja zabawa po pachy wtym roku jak sie uda to tez pojade chocby na kilka dni[/quote]
wpadaj wpadaj to możem razem jechać na plaże :crazy: trochę tego tu jest czy to w GD czy Sobieszewo czy dalsze pasy nadmorskie typu Jastrzębia Karwia Hel Władysławowo i inne[/quote]
chcesz zebym oszalał tam głowa jak na sprezynie bedzie skakac,
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]chcesz zebym oszalał tam głowa jak na sprezynie bedzie skakac, [/quote]
po jakimś czasie się przyzwyczaisz i będziesz spokojny [/quote]
hehe byc moze
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="polakotek"]Misiek skad widziales, jak Ty fejsa nie masz ?! [/quote]
a co za kłopot przetrzepać kanał YT Rafała, jak nie raz tu jakieś filmy dawał Face to nie wszystko
[quote="polakotek"]poza tym to morze kolo Ciebie glupie jest, to obok mnie lepsze ;p[/quote]
grzeszysz córko oj grzeszysz :acute:
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]przed Wami to sie nic nie ukryje dobrze, ze ja nie wystepuje na tym filmiku [/quote]
było Pamela Twój głos słychać :crazy:[/quote]
Karol a ty masz juz zaklepana miejscowke w wiecborku moze ja dołacze do waszego domku
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="Tony"]Karol a ty masz juz zaklepana miejscowke w wiecborku moze ja dołacze do waszego domku [/quote]
Taa wpisali mnie do domku z Nemesisem i podobno 2 miejsca są jeszcze także dawaj pan Nawiasem mówiąc będzie trzeba przelać te 70PLN Ostatnio na spocie gadaliśmy, to z pomorza może jakaś większa ekipa się uzbiera do wyjazdu.
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]Karol a ty masz juz zaklepana miejscowke w wiecborku moze ja dołacze do waszego domku [/quote]
Taa wpisali mnie do domku z Nemesisem i podobno 2 miejsca są jeszcze także dawaj pan Nawiasem mówiąc będzie trzeba przelać te 70PLN Ostatnio na spocie gadaliśmy, to z pomorza może jakaś większa ekipa się uzbiera do wyjazdu.[/quote]
to zaczytam w temat moze na jeden dzien z noclegiem zajade.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
[quote="polakotek"]ze Szczecina chyba nikt nie jedzie bede miala samotny trip jak mi sie zesra Polo po drodze to bedziecie mnie ratowac [/quote]
przygarniemy kropka
[quote="polakotek"]ze Szczecina chyba nikt nie jedzie :rotfl: bede miala samotny trip jak mi sie zesra Polo po drodze to bedziecie mnie ratowac [/quote]
przyjade i na linke golfikiem przyciagne polcie.
nawet tak niemysl,nic takiego niemoze byc.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011: