[quote=""turzol""]300szt wyprodukowano.. Takze dosyc ciezko osiagalne. Ostatnie szt.mozna kupic w de nowe ale za ciezka kase.Sa z Lupo gti . Wystepowaly za doplata
[quote=""krzychu20""]Chciałem zwykły przelew na poczcie zrobić, kliknąłem na ikone blankietu to przez pay-u mi każe płacić Zamotane to w cholere[/quote]
Wlasnie ja zrobilem to samo.Jeszcze musial podac gosciowi adres,bo allegro nie chcialo mu nic wyslac.[quote=""Adrian_Malbork""]turzol, 990 euro[/quote]
:shock:
To znowu do pozna w nocy bede siedzial.
[quote=""przem_polo""]Wlasnie ja zrobilem to samo.Jeszcze musial podac gosciowi adres,bo allegro nie chcialo mu nic wyslac.[/quote]
Padaka straszna :glare:
Dobrze, że na maila mi przyszło info od sprzedawcy z jego danymi i nr konta :closedeyes: Napisałem mu że prześle na te własnie dane a nie jakieś pay-u :doh:
Co lepsze po transakcji wyskoczyło mi z tego pay-u jak wypełnić blankiet,ale zapisałem sobie niby jako obrazek na kompa, zamknąłem stronę i uja nie znalazłem tego już, a na kompie obrazek to pusty, niewypełniony blankiet :glare:
[quote=""krzychu20""]Dobrze, że na maila mi przyszło info od sprzedawcy z jego danymi i nr konta Napisałem mu że prześle na te własnie dane a nie jakieś pay-u Co lepsze po transakcji wyskoczyło mi z tego pay-u jak wypełnić blankiet,ale zapisałem sobie niby jako obrazek na kompa, zamknąłem stronę i uja nie znalazłem tego już, a na kompie obrazek to pusty, niewypełniony blankiet[/quote]
Ja wlasnie w ten sam sposob zalatwilem.
Ma ktos pomysl jak zalatwic papierek,ze auto jest wyrejstrowane,a samo auto sobie zostawic??
Moze byc pw.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 23:41 przez przem_polo, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""przem_polo""]Ja wlasnie w ten sam sposob zalatwilem.
Ma ktos pomysl jak zalatwic papierek,ze auto jest wyrejstrowane,a samo auto sobie zostawic??[/quote]
Takie rzeczy to nie tak oficjalnie :blush2: Ale możliwośći są :closedeyes:
Mnie tam o oprocentowanie nie chodzi...
ważne żeby był dostęp przez neta, przelewy darmowe, utrzymanie konta najlepiej tez, w sumie karta płatnicza mogła by być