Co Wy siejecie jakąś propagandę :vinsent: polo jest i będzie jeszcze długo służyć :crazy: a przy aucie nic się na razie nie dzieje poza nowymi kierunkowskazami IN PRO, które już kupiłem przymierzam się jeszcze korzystając z okazji bycia w DE również do kupna nowych przednich i halogenów :piwo:
Z racji zbliżającego się przeglądu sprawdziłem dzisiaj szrota i tak : osłona przegubu zewnętrznego wymieniona ręczny podciągnięty wymiana kilku żarówek w podświetlenie rejestracji zaaplikowałem listwę diodową 3M i mam nadzieję że skończy się już efekt ciągle palonych i zawilgotniałych diód kierunkowskazy in pro nabrały mocy urzędowej więc je założyłem do tego żaróweczki osram Diadem z racji bezpieczeństwa zawitały już zimówki gdyż teraz z nami również będzie podróżować córeczka
Co najgorsze ubywa mi płyny chłodniczego i trzeba będzie chyba szlifnąć głowicę i wymienić uszczelkę pod głowicą
ale mam nadzieję że w końcu uda mi się znaleźć godny egzemplarz Bory w kombi, bo już mnie szlag trafia co pojadę oglądać, napalę się i na miejscu okazuje się
mario
sie nie pochwaliles ze juz coreczka na swiecie cos mi sie tam o uszy obiło ale zero konkretów, a jeszcze dzis dzwonił o lampki no :butcher: :butcher:
z nudów zmieniłem kolor felg zimowych na czarny mat :
auto nie dawno dostało jeszcze nowe klocki, szczęki hamulcowe plus wymiana wszystkich filtrów, oleju i płynu hamulcowego
Mam jeszcze dylemat z ubywającym płynem chłodniczym, np po zrobieniu ok, 150 km ubyło 0,5 cm w zbiorniczku, wczoraj zrobiłem ponad 200 km i nic wszystko w porządku nie wiem o co tu chodzi :butcher:
Mariusz ja czasami też mam takie jaja z płynem. czasami przejade pare kilometrów i widze, że delikatnie ubyło a czasami zrobie z 500 i nie widać różnicy . Jakieś czary
Felgi wyglądaja ładniej Tez swoje poprawiałem znowu na czarny mat
Pisano do Mnie czy sprzedałem, polo jest i ma się dobrze. Mam nadzieję że jeszcze trochę posłuży. Projekt zubożał sprzedałem dokładkę 6n2 gti, halogeny krzychowi, siostrze dałem w prezencie alu z zimówkami. Do sprzedania pójdą na pewno IN PRO, słupki A z głośnikami i skórzane tapicerki. Autem jeżdżę sporadycznie, żona co dziennie do pracy tłucze
Służy bezawaryjnie zmieniam tylko oleje i filtry + części eksploatacyjne, a żona tankuje