na to czekałem ! jest kosa teraz po całości :shock: fajnie że wydech jest taki stłumiony i słychać jeszcze warkot silnika a nie tylko walenie wydechu jak z wrc, lepiej niż u Sonica to brzmi jak dla mnie :oki:
Dzięki panowie za opinie , jest jeszcze masakrycznie dużo rzeczy do ogarnięcia , ale o tym będę informował na bieżąco . Plan jest taki , żeby skończyć auto do lutego i pojeździć w końcu po zlotach , bo w tym roku za dużo kasy poszło w samo auto a na zlotach może byłem tylko kilka razy , a to przecież bez sensu
[quote=""wojtasllb""]na to czekałem ! jest kosa teraz po całości :shock: fajnie że wydech jest taki stłumiony i słychać jeszcze warkot silnika a nie tylko walenie wydechu jak z wrc, lepiej niż u Sonica to brzmi jak dla mnie :oki:[/quote]
Sonic jeszcze nie skończył wydechu także go poprawi . On ma na całej długości przelot . Ja wstawiłem środkowy dlatego nie ma metalicznego dźwięku . No i jakośc RM Motors powala na kolana , prawie jak supersprint .
[quote=""wojtsen1""]jakośc RM Motors powala na kolana , prawie jak supersprint[/quote]
Poważnie chłopaki z mojej wsi tak się rozwinęli? Trza to sprawdzić