Po długim czasie koła już gotowe, nie jest to moze idealna polerka, trafiają sie jakieś ryski itp, ale wszystko ogarniałem sam wiec cudów nie ma co sie spodziewać, byłem naciągnąć opony i niestety dwie mają po jednym 'guzie ;/ koles od ktorego kupowałem zapewniał,ze są idealne ale tak nie jest,szlak moze czlowieka trafić ale co zrobic, na razie musze na tym jeździć. Teraz kilka fotek na szybko. pozdro
Bardzo ładny klasyczny komplecik z odpowiednią oponą i bez przesadzonego naciągu :good: dużo bardziej do mnie przemawia niż współczesne trendy
A z oponami to lipna sprawa, właściwie to nie powinieneś na tym jeździć, a przynajmniej daj na tył póki nie kupisz nowych
Koła juz na aucie, cały dzień walczyłem bo nie moglem ruszyc ani przednich ani tylnych nakretek gwintu i musiałem wszystkie amory wyciagac ;// ale przy okazji wyjąłem przednie pomocnicze, z przodu zostały jakies 2 cm a z tylu skrecony na maxa. Jutro wrzuce foty bo niestety noc mnie zastała pozdro
Tak wyglądają koła na aucie, jest tak nisko,ze wczoraj ledwo do domu dojechałem przycierało spodem nawet na małej górce Niestety z bólem serca będę musiał zawieche troche podkręcić ;/ Kilka fotek:
Witam ! Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zmiana koła, fakt 14 8J fajnie wygląda ale jednak to jeszcze nie jest to.. Myślę nad 16, przeglądając allegro trafiłem na takie koło : http://moto.allegro.pl/alufelgi-16-5x11 ... 49556.html , nie moge sie ustabilizować z kołem, a chce zeby coś robiło naprawde mega wrażenie, audiki jak miał Wacki tez są fajne ale szczerze sam juz nie wiem czy w to sie pakować.