Polo odebrałem, gdy już zimówki były założone na ori felgi. W tym sezonie zimowym nie chcę powtarzać tego stanu - trochę mi ich szkoda na zimę no i każdorazowego przekładania. Poza tym są bardziej skomplikowane w czyszczeniu niż proste modele (ilość ramion, zagłębienia), co ma znaczenie zimą. Myślę o Enzo H, całkiem ok wydaje mi się Dezent RE. Są to - z tego, co się zorientowałem - jedne z popularniejszych modeli na rynku. Co moglibyście jeszcze polecić? 15", cena za komplet +/- 1000 zł, żadnej chińszczyzny czy bez gwarancji/faktury.
Witam Borykam się z wyborem koloru na moje felgi ! Mam białe polo i 7 szprychowe felgi ! I chciałbym je pomalować tylko na jaki kolor ? Jestem otwarty na wszelkie propozycje . Myślałem nad czarnym kolorem Pozdrawiam
[quote=""Kubrick""]Nie, ogolnie czarny to porazka - nie bedzie widac felgi wogole.
[/quote]
masz racje, tez mi sie nie widza czarne felgi wogole, no chyba ze w 18 czy 19 calach, bo takie 15 walnac na czarno to je jeszcze wizualnie pomniejszamy
Sam sie nosilem z pomyslem pomalowania felg na czarno, ale VT pokazal, ze to bez sensu i sa pomaranczowe
Dobra, nie smiecmy juz tu, tylko zaczekajmy na autora tematu ze zdjeciem auta, to sie cos wymysli
Polecił bym Ci kolor ołówkowy,grafitowy, tytanowy lub jakiś podobny. Według mnie nie są oklepane i mają charakter sportowy. Szukaj coś w palecie pomiędzy szarym a czarnym. W sumie to na kolorach nie znam się zbytnio bo jestem chłopem i rozróżniam może 10 kolorów ;P
Seat Ibiza 1.4 60KM 97r.
Opel Corsa 1.2 75KM 01r.
Peugeot 206 1.4 HDI 70KM 02r.
VW Golf 1.6 101KM 97r.
Fiat Punto 1.2 60KM 02r.
VW Polo 1.9D 64KM 97r.