Panowie pomocy! Jest to dla mnie ogromnie ważne a nie mogę nigdzie dorwać Trzeba ratować Favoritkę! Jest ktoś z Was w stanie podjechać na okoliczne szroty i obadać temat? viewtopic.php?f=5&t=42062
[quote="Czołg GT"]przekichane to będzie jak baba cię zostawi, robote stracisz i wszyscy bieda mnieli ciebie w dup... ale ja mam sposoba wyebane bo po czesci tak jest, nie będe się żalił spadam ''Baby są jakieś inne" [/quote]
Tiaaa stary witaj w klubie :piwo: a propo filmu też widziałem i jest mega beka taka totalna chamska i do bólu retoryka na damsko-męskie klimaty :amen: w sam raz jak ma się wisielczy humor. Ja wróciłem z Tczewa: kumpel zawołał i wpadłem odwiedzić ziomka, co się z nim całe życie od piaskownicy trzymałem bo razem w bloku mieszkaliśmy i wywiało go 40km za GD, bo tańsze mieszkania i tam dał radę sobie metę ogarnąć, całkiem ładną fajną i przytulną. W GD by w życiu takiego mieszkania za takie pieniądze nie dostał tylko, że mała mieścina i poza rodziną swojej kobiety nikogo tam nie ma i ma taki ból jak Piotrek pisał, co na wiosce nie zna ludzi i z kim bro wypić dlatego zwerbował mnie i 2 kumpla :crazy: którego żona w szpitalu leży na boreliozę, to ją grzecznie odwiedziliśmy i pogadaliśmy, później syna odstawił do teściów i ogień. Bym został do rana nawet i na noc i wypił, ale moi super współpracownicy z roboty żaden nie przyszedł by za mnie na moje miejsce jutro, to posiedziałem o 3 bro by móc prowadzić trzeźwo wracając w nocy. Zaraz trza iść w kimę, bo jutro znów do burdelu trzeba iść na cały dzień garować, a chce mi się tak że nie pytajcie
EDIT: webak
Będziesz chciał ten rozrusznik ?? to wołaj powiem kumplowi by z roboty zabrał w pon. i wbijesz do mnie z kasą i starym i job done
[quote="MiSiEk-GDA"] webak
Będziesz chciał ten rozrusznik ?? to wołaj powiem kumplowi by z roboty zabrał w pon. i wbijesz do mnie z kasą i starym i job done[/quote]
Wy ze zlotu, a ja do kieratu :banghead: szerokiej drogi wam i spokojnie wracajcie bez przygód :good:
EDIT:
Rośnie nam na pomorzu następca Goozika viewtopic.php?f=29&t=41152&p=435365#p435365
Siema
[quote="czaja"]posucha coś w NM. a ja niestety nie długo musze śmigać do plackarni. nie chce mi się bardzo, ale co zrobić...[/quote]
Powiem Ci Piotrek, że jakoś ta pogoda chyba tak działa iż nie chce sie pisać ani przy kompie siedzieć :blush2:
[quote="krzychu20"]Powiem Ci Piotrek, że jakoś ta pogoda chyba tak działa iż nie chce sie pisać ani przy kompie siedzieć [/quote]
chyba tak. ja musiałem trochę posiedzieć bo przelwy trzeba było porobić za opłaty i jakieś gadżety z allegro. to przy okazji wpadłem i na forum. niestety za pół godziny wyjazd na Wawe i do roboty.
[quote="czaja"]posucha coś w NM. a ja niestety nie długo musze śmigać do plackarni. nie chce mi się bardzo, ale co zrobić...[/quote]
Nie ma s1 to posucha... ja tu ostatnio rzadko wchodze bo ani nie mam czasu, ani w sumie nie mam po co, rano jak wstaje to nie chce mi sie nadrabiac 500 stron w NM, chociaz przez zlot to sie uspokoilo odrobine... ale pewnie po zlocie zacznie sie jazda w 1000 watkach
[quote="czaja"]hahaha, dopiero by się działo. wiadomo kto mógłby zdobyć tytuł Polo Zlotu [/quote]
:crazy:
a jego projekt logo na pewno, by wygrał- nie ma innej opcji :jester:
:rotfl: