Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Panowie pomocy! Jest to dla mnie ogromnie ważne a nie mogę nigdzie dorwać :( Trzeba ratować Favoritkę! :) Jest ktoś z Was w stanie podjechać na okoliczne szroty i obadać temat?
viewtopic.php?f=5&t=42062
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

:grin: jest,ale na oparach już jedzie :blush2:
kończe paka i lulu :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="murzyn"]:grin: jest,ale na oparach już jedzie :blush2:
kończe paka i lulu :crazy:[/quote]

Ja buteleczke juz też konczę :blush2:
:piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Czołg GT"]przekichane to będzie jak baba cię zostawi, robote stracisz i wszyscy bieda mnieli ciebie w dup... ale ja mam sposoba wyebane bo po czesci tak jest, nie będe się żalił spadam ''Baby są jakieś inne" [/quote]
Tiaaa stary witaj w klubie :piwo: a propo filmu też widziałem i jest mega beka taka totalna chamska i do bólu retoryka na damsko-męskie klimaty :amen: w sam raz jak ma się wisielczy humor. Ja wróciłem z Tczewa: kumpel zawołał i wpadłem odwiedzić ziomka, co się z nim całe życie od piaskownicy trzymałem bo razem w bloku mieszkaliśmy i wywiało go 40km za GD, bo tańsze mieszkania i tam dał radę sobie metę ogarnąć, całkiem ładną fajną i przytulną. W GD by w życiu takiego mieszkania za takie pieniądze nie dostał tylko, że mała mieścina i poza rodziną swojej kobiety nikogo tam nie ma i ma taki ból jak Piotrek pisał, co na wiosce nie zna ludzi i z kim bro wypić dlatego zwerbował mnie i 2 kumpla :crazy: którego żona w szpitalu leży na boreliozę, to ją grzecznie odwiedziliśmy i pogadaliśmy, później syna odstawił do teściów i ogień. Bym został do rana nawet i na noc i wypił, ale moi super współpracownicy z roboty żaden nie przyszedł by za mnie na moje miejsce jutro, to posiedziałem o 3 bro by móc prowadzić trzeźwo wracając w nocy. Zaraz trza iść w kimę, bo jutro znów do burdelu trzeba iść na cały dzień garować, a chce mi się tak że nie pytajcie
EDIT:
webak
Będziesz chciał ten rozrusznik ?? to wołaj powiem kumplowi by z roboty zabrał w pon. i wbijesz do mnie z kasą i starym i job done
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote="MiSiEk-GDA"]
webak
Będziesz chciał ten rozrusznik ?? to wołaj powiem kumplowi by z roboty zabrał w pon. i wbijesz do mnie z kasą i starym i job done[/quote]

Biere :oki:
Awatar użytkownika
Halinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Halinka »

Ze smutkiem zawiadamiam,że czas wracać do domu ze zlotu i znowu ta codzienność nas dopadnie :banghead:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Oj tak Halinka, zebys wiedziala..
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Wy ze zlotu, a ja do kieratu :banghead: szerokiej drogi wam i spokojnie wracajcie bez przygód :good:
EDIT:
Rośnie nam na pomorzu następca Goozika :grin:
viewtopic.php?f=29&t=41152&p=435365#p435365
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

posucha coś w NM. a ja niestety nie długo musze śmigać do plackarni. nie chce mi się bardzo, ale co zrobić...
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Siema ;)
[quote="czaja"]posucha coś w NM. a ja niestety nie długo musze śmigać do plackarni. nie chce mi się bardzo, ale co zrobić...[/quote]
Powiem Ci Piotrek, że jakoś ta pogoda chyba tak działa iż nie chce sie pisać ani przy kompie siedzieć :blush2:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="krzychu20"]Powiem Ci Piotrek, że jakoś ta pogoda chyba tak działa iż nie chce sie pisać ani przy kompie siedzieć [/quote]
chyba tak. ja musiałem trochę posiedzieć bo przelwy trzeba było porobić za opłaty i jakieś gadżety z allegro. to przy okazji wpadłem i na forum. niestety za pół godziny wyjazd na Wawe i do roboty.
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="czaja"]posucha coś w NM. a ja niestety nie długo musze śmigać do plackarni. nie chce mi się bardzo, ale co zrobić...[/quote]

Nie ma s1 to posucha... ja tu ostatnio rzadko wchodze bo ani nie mam czasu, ani w sumie nie mam po co, rano jak wstaje to nie chce mi sie nadrabiac 500 stron w NM, chociaz przez zlot to sie uspokoilo odrobine... ale pewnie po zlocie zacznie sie jazda w 1000 watkach ;)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="shao"]Nie ma s1 to posucha... [/quote]
hahaha, dopiero by się działo. wiadomo kto mógłby zdobyć tytuł Polo Zlotu :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="czaja"]hahaha, dopiero by się działo. wiadomo kto mógłby zdobyć tytuł Polo Zlotu [/quote]
:crazy:
a jego projekt logo na pewno, by wygrał- nie ma innej opcji :jester:
:rotfl:
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Taa, a wszystko by bylo udokumentowane w gazetce jego projektu... :rotfl:

Kurna, dzisiaj ostatnia kolejka Ekstraklasy, niby nie interesuje mnie polska pilka nozna, ale ta koncowka jest chyba najlepsza w tym stuleciu :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”